zondag 15 juni 2014

Zondag 15 juni 2014


Finale NK voor Westlandia

Het 2e team van Westlandia zo. gaat vandaag in Haren proberen voor de 2e keer kampioen van Nederland te worden (2 jaar geleden won men die prijs door Ajax 2 te verslaan)
Na het behalen van de titel in de res. hoofdklasse van West II, werden de kampioenen van Zuid 1(OJC Rosmalen)  en Zuid 2 (UDI'19) door het team van trainer Theo Verbeek verslagen. In de 1/2 finale werden de beloftes van Quick Boys in 2 wedstrijden aan de kant gezet.
Tegenstander vanmiddag om 14:30 uur is Be Quick 1887.  De club met de bijnaam Good-Old versloeg in de 1/2 finale Flakkee Boys.
Marco Streefland zal via de WOS zelf verslag doen van deze titelstrijd.
Door een 2-1 overwinning is het 2e team van Westlandia voor de 2e maal in de historie landskampioen bij de reserveteams geworden! Matijs Helderman en Youri Riepe scoorden voor de ploeg van trainer Theo Verbeek

Naaldwijk heeft een nieuwe keeper

De 28 jarige keeper Barry van Straten zal komend seizoen deel uitmaken van de selectie van VV Naaldwijk. Hij heeft bij Wippolder, DHL en Delfia in het 1e  team gekeept.

Halverhout naar KMD

Torben Halverhout heeft afgelopen week een blauw formulier ingeleverd waardoor zijn overschrijving van Westlandia zo. naar KMD werd bekrachtigd. De getalenteerde speler sluit bij de Naaldwijkers een zeer teleurstellende periode af. Door veel blessureleed is hij de afgelopen 2 jaar amper in actie gekomen.
Torben Halverhout zal bij KMD gaan kijken of hij aansluit bij de selectie van Martin de Graaf of zal starten bij een vriendenteam.

Het WK in Brazilië

Vandaag staan de volgende wedstrijden op het programma:
  • 03:00 uur Ivoorkust - Japan
  • 18:00 uur Zwitserland - Ecuador
  • 21:00 uur Frankrijk - Honduras
  • 24:00 uur Argentinië - Bosnië

Geen opmerkingen:

Een reactie posten