woensdag 25 juni 2014

Woensdag 25 juni 2014


Spartanen starten met het nieuwe seizoen

De Westlanders bij de Rotterdamse club moeten vandaag opdraven voor al weer de eerste training van het nieuwe seizoen.. Komende zaterdag wordt de eerste oefenwedstrijd bij PPSC gespeeld.

Feyenoord komt naar Honselersdijk

Komende zaterdag komt Feyenoord naar de Strijphorst. Het wordt voor Fred Rutten zijn debuut als trainer van de nr. 2 uit de eredivisie.

Persbericht SV Loosduinen

Voor het laatst in de jaren 80 van de vorige eeuw werd er jaarlijks door de standaard elftallen op Sportpark Madestein gestreden om de Madesteinbokaal, ooit een nederlaagserie georganiseerd door LVV de Postduiven. Dit waren wedstrijden waar veel Loosduiners op afkwamen.

In augustus 2014 wordt sinds lang, en nu op twee avonden, weer gespeeld om de Madesteinbokaal, nu beschikbaar gesteld door S.V. Loosduinen. Een bokaal waar weer jaarlijks om kan worden gestreden!

Het zoeken naar de juiste data leverde wat problemen op, maar op dinsdag 19 augustus 2014 worden op het complex van S.V. Loosduinen twee wedstrijden gespeeld. Deze avond worden mogelijk ook bekerwedstrijden vastgesteld door de KNVB, maar deze wedstrijden kunnen hopelijk met de medewerking van de tegenstanders worden verzet. Donderdag 21 augustus spelen de winnaars en verliezers tegen elkaar, ook op het complex van S.V. Loosduinen

Het programma luidt als volgt:
Dinsdag 19 augustus 2014:
Om 19:30 uur: S.V. Loosduinen 1 – GDA zat.1 en Postduiven-Oranjeplein – ADS

Donderdag 21 augustus 2014:
Om 19:30 uur de winnaars van 19 augustus tegen elkaar en de verliezers van 19 augustus tegen elkaar.
Veel Loosduinse supporters worden nu ook weer verwacht deze avonden om deze burenstrijd bij te wonen!

Het WK in Brazilië

Vandaag staan de volgende wedstrijden op het programma:
  • 18:00 uur Nigeria - Argentinië
  • 18:00 uur Bosni:ë - Iran
  • 22:00 uur Honduras -Zwitserland
  • 22:00 uur Ecuador - Frankrijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten