woensdag 18 juni 2014

Woensdag 18 juni 2014


Verrassende indeling Westlandia ?

Van de site van Hoofklasse B zondag
In het seizoen 2014/2015 zullen alle poule-indelingen voor de standaardklasse op zaterdag en zondag vanaf de Topklasse tot en met de 3e klasse ingedeeld worden via de ACPI.
Bron: KNVB (22 januari 2014)
ACPI staat voor Automatische Concept Poule Indeling. In de presentatie van januari is te vinden dat het de bedoeling is dat het al wordt ingevoerd… Op pagina 40 is te lezen dat het ook om de landelijke indeling gaat. Geheel volgens dit idee is hieronder de indeling te vinden.
Dit houdt in dat via een computer wordt gekeken naar de reisafstanden en dat op basis hiervan een competitie indeling wordt gemaakt. Daardoor zullen de reisafstanden voor de clubs minder worden en dat zal een vermindering van de reiskosten inhouden.
Volgend seizoen kan het veel vaker voorkomen dat clubs door de computer, ondanks hun wensen en voorkeuren in een andere klasse worden ingedeeld. De KNVB denkt dat op deze manier de reisafstanden voor een groot aantal clubs beperkt kunnen worden. Dit moet leiden tot kostenbesparingen.
Er circuleren meerdere data waarop de indeling officieel bekend gemaakt wordt: 20 juni, 27 juni en 1 juli…

De indelingen zijn gebaseerd op de berekeningen van de reisafstanden (dus niet hemelsbreed) tussen alle Hoofdklassers. Er kunnen wat kleine onnauwkeurigheden in zitten.
Hoofdklasse A #ZoHA Afstanden in kilometers
Baronie 926
De Valk 1566
DHC 924
Dongen 1000
DOSKO 1181
FC Chabab 1207
Haaglandia 941
Magreb’90 986
Quick 995
Schijndel 1281
TEC 1164
Vlissingen 1858
VOC 882
Westlandia 951
Totaal 15863
Gemiddeld per club 1133
Gemiddeld per wedstrijd 87,2

Marruchen Zimmerman

Gisteren was het op diverse media te lezen dat Zimmerman zijn overschrijving naar Excelsior M. had ingetrokken. Hij zou, zoals ook op de site van Leonidas valt te lezen, bij de Rotterdammers blijven voetballen. Nu wordt echter weer op een voetbalsite in Rijnmond vermeld dat de aanvaller met 2 overschrijvingsformulieren schijnt te hebben gewerkt, waardoor Leonidas ten onrechte in de veronderstelling verkeerde dat Zimmerman zijn transfer naar de zaterdag Topklasse uit Maassluis zou hebben ingetrokken.
In de komende dagen zal duidelijk worden waar zijn toekomst ligt,

Broekhuizen weg bij FeVoWest

Het bestuur van FeVoWest meldt op de eigen site dat wedstrijdsecretaris Remco Broekhuizen zijn functie van wedstrijdsecretaris is ontnomen, omdat hij onvoldoende functioneerde in dit collegiale bestuur. Laatstelijk lekte hij interne vertrouwelijk e-mailberichten aan derden. Broekhuizen maakt dus geen deel meer uit van het bestuur van FeVoWest..
Tevens staat op die site te lezen dat donderdag 3 juli 2014 om 20.00 bij V.V. Naaldwijk de vergadering met de aangesloten clubs wordt gehouden.

Het WK in Brazilië

Vandaag staan de volgende wedstrijden op het programma:
  • 18:00 uur Nederland - Australië
  • 21:00 uur Chili - Spanje. 
  • 24:00 uur Kameroen - Kroatië

Geen opmerkingen:

Een reactie posten