vrijdag 13 juni 2014

Vrijdag 13 juni 2014


Nieuwe indelingen

Alle beslissingen zijn gevallen en het is nu aan de bond om voor het nieuwe seizoen mooie indelingen te laten maken. De KNVB zal m.b.v. een computerprogramma de poules zodanig in proberen te delen dat de reisafstanden zo gunstig mogelijk zijn.
Naar verwachting is pas op 1 juli a.s. witte rook. Vorig jaar was op 21 juni al duidelijkheid....

Nieuwe jeugdselecties Westlandia in actie 

Op zaterdag 14 juni wordt op sportpark de Hoge Bomen een B-toernooi voor nieuwe selecties gespeeld. Het volgende deelnemersveld is door de organisatie vastgelegd:
Alexandria 66 B1, ARC B1, DSO B1, Excelsior M.B1, Kon. HFC B1, FC 's Gravenzande B1, Quick B1, Spijkenisse B1, UVS B1, VOC B1, VV Barendrecht B1

Daags daarna zit de toernooicommissie weer klaar voor de A-jeugd. Ook daar strijden de nieuwe selectieteams voor de hoofdprijzen. Op het affiche staan:
CDW A1, ARC A1, DSO A1, Excelsior M. A1, FC 's Gravenzande A1, Haaglandia A1, Kon. HFC A1, Oliveo A1, Spijkenisse A1, UVS A1, VOC A1

Op beide toernooidagen is de aanvang 10:00 uur. Prijsuitreiking staat gepland om 16:00 uur. duidelijkheid....

Sezer Bozkurt verhuist weer 

Sezer Bozkurt verlaat  Leonidas zo. voor 3e klasser SVV. De oud-speler van Excelsior M. was slechts 1 seizoen actief bij de Rotterdamse topklasser

CION "met de schrik vrij" 

De Vlaardingse 3e klasser heeft tot gisteren moeten wachten op een uitspraak van de bond inzake de gestaakte wedstrijd bij SNS. Uiteindelijk kwam men er af met een geldboete De eindstand SNS-CION is vastgesteld op 0-3. De club van trainer Marco Sas heeft zich dus gehandhaafd in de klasse van Westlandia, Honselersdijk en KMD.
Hiermee komt een einde aan 4 knotsgekke weken bij CION, want na de laatste competitiewedstrijd was de club al gedegradeerd. Door het gerommel met spelers(-passen) door TransvaliaZW, mocht men via de nacompetitie toch nog laten zien dat men in de 3e klasse thuis hoorde.

Het WK in Brazilië

Vandaag staan er 3 wedstrijden op het programma:
  • 18:00 uur Poule A: Mexico - Kameroen
  • 21:00 uur Poule B: NEDERLAND - Spanje
  • 24:00 uur Poule B Chili - Australië 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten