zondag 29 juni 2014

Zondag 29 juni 2014

Dubbele cijfers voor Sparta R.

Johan Voskamp heeft de 1e goal van het nieuwe seizoen al weer gemaakt.  De Lierenaar mocht net als Pieter Langedijk pas in de 2e helft starten. Vossie was in de 66e minuut verantwoordelijk voor de 9-1. Uiteindelijk won Sparta de oefenwedstrijd bij PPSC met 10-1.
Roy Kortsmit verdedigde in de 1e helft het doel van de Rotterdammers. De Hoekenees hield in Schiedam de 0. In de 2e helft stond Ricardo Kieboom tussen de palen.

Honselersdijk sccort niet

Op de Strijphorst was Feyenoord zaterdag te gast bij Honselersdijk. Het werd een 8-0 overwinning voor het team van Fred Rutten.
Pelle, die in de 1e helft speelde, wist de doelman van Honselersdijk niet te passeren. De thuisclub nam op deze feestelijke dag afscheid van o.a. aanvaller Morad Naimi.

x

Woensdagavond 2 juli a.s. zal om 19.30 uur bij Excelsior M .een korte Algemene Leden Vergadering  worden gehouden. Doel van de vergadering is om de contributie voor het nieuwe seizoen vast te stellen en de leden op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen die binnen onze vereniging op dit moment plaatsvinden.
Mogelijk dat ook de deelname aan de Westland Cup ter sprake komt. De club gaf op de finaledag (tegenstander hoofdklasser Westlandia) er immers de voorkeur aan om niet met het 1e team aan te treden. Het keurkorps van de tricolores  had ook andere verplichtingen  (VDL Maassluiscup). Excelsior M. kreeg daardoor in deze regio de nodige slechte PR. voor de kiezen.