maandag 16 juni 2014

Maandag 16 juni 2014


Nieuwe selectie Loosduinen

De selectie van S.V. Loosduinen ondergaat voor het nieuwe seizoen een kleine metamorfose. Een aantal spelers stoppen om medische redenen of gaan lager spelen, maar ook veel nieuwelingen meldden zich dit jaar met een overschrijvingsformulier op Sportpark Madestein. Waaronder ook een aantal spelers die in het verleden al actief waren bij de Loosduiners.

De volgende 16 spelers zijn nieuw in de selectie van de trainers Richard Douw, Patrick Puister en Ramses van Rijn en gaan het komende seizoen voor de prijzen strijden met de overige 29 selectiespelers:
Denny Blanc (doelman van RAS); Mitchell Braun (Hoekpolder); Rodger Doedel (RAS); Samir Dirkse (RAS); Ferdi Ersoy (RAS); Ferhat Ersoy (RAS); Fabian Kranenburg (HMSH); Remco Krens (SV Houtwijk); Dylan Meijer (Erasmus); Nick Plantenga (ADS); Michel Mafficioli (DUNO); Nathan Navarro (RAS); Sam van Poorten (Haaglandia zat. en voorheen ook S.V. Loosduinen); Ranno Soesilo (RAS); Tom van der Spek (doelman van Die Haghe en voorheen ook S.V. Loosduinen) en Sheraton Thurnim (RAS).

Wie de jeugd heeft.....

Na de zomer zullen  10 spelers van HVC'10 A1 de overstap maken naar de selectie, te weten:
Sven van den Bos, John van Oosten, Rick Westhoff, Ryan Amzand, Kelvin Hannewijk, Daan Timmerman, Mike van Steenis, Jesse Reurink, Joost van den Burg en Rowdy Janssen.

Nieuwe club voor Romy Scherpenzeel

Romy Scherpenzeel zal komend seizoen uitkomen voor de dames van Telstar. De club uit IJmuiden komt uit in de BeNeLeague.  De "oud-speelster" van o.a. Westlandia en FC 's-Gravenzande speelde vorig seizoen voor de dames van FC Utrecht. Dat team werd tussentijds uit de competitie genomen. De laatste maanden was ze actief bij FC Purmerend.

Het WK in Braziliƫ

Vandaag staan de volgende wedstrijden op het programma:
  • 18:00 Duitsland-Portugal
  • 21:00 uur Iran - Nigeria
  • 24:00 uur Ghana - USA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten