vrijdag 20 juni 2014

Vrijdag 20 juni 2014


Westlandia za. 1 heeft de selectie op orde.

In de week vóór het sluiten van de overschrijvingstermijn heeft Westlandia za. nog 2 spelers aan zijn selectie toe kunnen voegen.
Van Honselersdijk komt Jeroen Vogels terug naar Sportpark de Hoge Bomen. 2 jaar geleden speelde hij voor de zondagtak van de Naaldwijkers.
Voor de aanval is Onur Coskun  van DHC als versterking aangetrokken.
Kort daarvoor had keeper Bart Kouwenhoven al aangegeven dat hij terugkeert bij de groep van trainer Henk Boon. Kouwenhoven verbleef de eerste helft van het seizoen, vanwege zijn studie, enige tijd in het buitenland. Vanaf begin 2014 heeft hij meegetraind met de zondagselectie.
De kampioen van de 3e klasse start de eerste maandag van augustus met de training voor een "zwaar" seizoen in de 2e klasse.

Beach Soccer Cup Westland

Ook in 2014 is weer het toernooi om de Westland Beach Soccer Cup bij Jamm Beach. Zaterdag 5 juli start om 12.30 uur het dames toernooi, rond 15.45 uur wordt de finale gespeeld.
Om 16.00 uur begint dan het herentoernooi met teams van diverse Westlandse voetbalverenigingen. De finale wordt hiervan wordt gespeeld om ca. 19.00 uur. Direct na het toernooi is de prijsuitreiking. Zondag 6 juli is dan het bedrijventoernooi.

Overig nieuws: William Vloet heeft weer en club

William Vloet die Sparta R, de club van o.a. Johan Voskamp, Pieter Langedijk en Roy Kortsmit,   het nodige te verduren heeft gehad heeft een nieuwe club. Het Griekse Niki Volou heeft de komst van Wiljan Vloet donderdag officieel bekend gemaakt. De voormalig trainer, technisch en algemeen directeur heeft een contract voor drie jaar getekend bij de promovendus uit Griekenland

Het WK in Brazilië

Vandaag staan de volgende wedstrijden op het programma:
  • 18:00  uur Italië - Costa Rica
  • 21:00 uur Zwitserland - Frankrijk
  • 24:00 uur Honduras - Ecuador

Geen opmerkingen:

Een reactie posten