woensdag 11 juni 2014

Woensdag 11 juni 2014


HVC'10 heeft zich versterkt met Ismail Oruc

Ismail Oruc komt volgend seizoen uit voor HVC'10, de keeper komt over van topklasser Haaglandia (zo). De 25 jarige doelman  speelde in het verleden voor Excelsior Rotterdam(BVO), ADO Den Haag(BVO) en Telstar(BVO)
Volgens het persbericht van de club heeft HVC;'10 met Daniël van der Knijff en Ismail Oruc 2 gelijkwaardige keepers voor in de 1e klasse.

1/2 finale Flynth Westlandcup

Fc 's-Gravenzande speelt vanavond in de 1/2 finale tegen Westlandia zo.
Deze wedstrijd op het sportpark van VV Naaldwijk start om 19:30. De winnaar treft komende zaterdag om 17:00 uur Excelsior M. De tricoleres versloegen dinsdagavond SC Monster met 2-1..

Dat mag ook wel eens gezegd worden!

Piershil beleeft zijn" perfect day"’
Zaterdag 7 juni 2014 gaat voor Piershil de geschiedenis in als ‘Perfect Day’. Alles viel op z’n plaats, een perfecte teamprestatie werd beloond met de hoofdprijs: promotie naar klasse twee! Bij een werkelijk fantastisch georganiseerde opponent, een bijzonder vriendelijk gastheer, het echte Oranje, een sportief verliezer, een juweel voor de voetbalsport in Nederland en een blauwdruk voor de beste club van Nederland, daar, juist daar, bij SV Honselersdijk, werd het een perfect day! (bron Voetbal Rotterdam)

Mogelijke tegenstanders voor de 3e klassers:

Honselersdijk zal wederom in de 3e klasse moeten starten. In ieder geval kunnen degradant Naaldwijk, KMD en promovendus Quintus ook in dezelfde klasse ingedeeld worden. De concurrentie voor een plaats in de 2e klasse zal "moordend" worden. Mogelijke tegenstanders:
  • Ariston'80, Duindorp, GDA,  Houtwijk, Semper A., SEV, TAC90, Quick Steps, DUNO
  • CION (?), XerxesDZB, IJVV de Zwervers. Kethel/Spaland,  PPSC. VVOR, SC Feyenoord, Nieuwenhoorn, Excelsior R., Rozenburg Victoria'04, Zestienhoven, FC Maense, Rhoon, Portuaal
  • Gouda, Kagia, Roodenburg, Oegstgeest,  BSC'68, LSVV'70, UVS, en/of  DSVP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten