zondag 30 maart 2014

Zondag 30 maart 2014

Let op: vannacht is de klok 1 vooruit gegaan

Westlands nieuws


Damien Hertog is toegelaten tot de cursus coach betaald voetbal. De oud speler en trainer van Excelsior M. zit in een "klas" met o.a. Mark van Bommel, Edgar Davids, Wim Jonk, Youri Mulder, Ruud van Nistelrooy en Jaap Stam.

Het AD meldt dat de selectie van Lyra er op aangedrongen had om het contract van trainer Jasper Steringa niet te verlengen. Het onderling vertrouwen ontbrak.
Het budget voor de hoofdtrainer voor seizoen 2014-2015 zal niet voldoende zijn om een nieuwe hoofdtrainer te betalen en Steringa schadeloos te stellen.
Overigens heeft de voorzitter van de TC en lid van hoofdbestuur Leon Paauwe, vanwege deze gang van zaken,  per direct zijn functie ter beschikking gesteld

Aruba speelt vandaag de 2e oefenwedstrijd tegen Guam. Afgelopen vrijdag werd het 2-2. Westlandiaan Raymond Baten opende de score met een directe vrije trap in de kruising.
Bij de selectie van Aruba spelen ook Steve Escalona (FC 's-Gravenzande) en Ronnie Nouwen (oud-speler van Excelsior M.)

Honselersdijk verloor zaterdagmiddag met 1-0 bij CION. Door dit resultaat zal de ploeg van Piet Boon moeten wachten tot 2e Paasdag of ze alsnog de 2e periode kunnen pakken. Dat kan alleen als de wedstrijd KMD-Westlandia gelijk eindigt. Bij winst van één van de 2 ploegen in Wateringen, is die ploeg de winnaar ook en verzekerd van een ticket voor de nacompetitie. 

de wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
oefen
Westlandia zo. Magreb'90 2-3Mike Brouwer en Steven Olsthoorn

.

Overig nieuws


Topklasser FC Chabab en 2e klasser FC Blauw-Wit gaan in de zomer fuseren. Voor zover het er nu naar uit ziet, zal de Amsterdamse fusieclub starten  in de hoofdklasse.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten