zondag 23 maart 2014

Zondag 23 maart 2014

Westlands nieuws


Door de nucleaire top in Den Haag zijn diverse complexen lastig te bereiken. Vertrek dus op tijd 

Diverse sites melden dat de competitiewedstrijd  (2e divisie) van VELO A1 tegen Alphense Boys A1 het einde niet heeft gehaald. Langs de lijn was een opstootje ontstaan, waar vervolgens ook een speler van A.B. zich mee bemoeide.De scheids heeft de speler daarvoor met rood bestraft. Na een afkoelingsperiode durfde de spelers van A.B. niet meer verder te spelen. Het is aan de bond om te beoordelen hoe dit verder afgewikkeld moet worden.

Benjamin Gomes (oud-speler van Westlandia zo.) heeft aangegeven dat hij komend seizoen stopt met selectievoetbal. De snelle aanvaller maakt nu nog deel uit van de selectie van SVC'08.

Johan Voskamp krijgt komend seizoen in de aanval van Sparta de hulp/concurrentie van Thomas Verhaar. De 24-jarige smaakmaker van hoofdklasser VOC speelde in het verleden ook bij (jong) Willem II, maar kon daar nooit doorbreken. Toen Verhaar terugkeerde bij VOC speelde de Rotterdamse club nog in de 3e klasse.

de wedstrijden 

thuis uit uitslag doelpuntenmakers
*P2* Westlandia HFC EDO 1-1Steven Olsthoorn
VELO PFC 3-1Sebastiaan v.d. Starre, Jeffrey Beukenholdt en Melvin v.d. Zeijden
Foreholte Schipluiden 4-1Toine Knijnenburg
*P1* Den Hoorn Verburch 3-0Donny v.d. Bos 3x




Overig nieuws


SC Feyenoord is door een 3-0 overwinning bij Zinkwegse Boys kampioen geworden van de 4e klasse. De ploeg van trainer Harry Akkermans won alle 21 competitiewedstrijden.

---

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten