dinsdag 18 maart 2014

Dinsdag 18 maart 2014

Westlands nieuws


De C1  van FC 's-Gravenzande heeft afgelopen zaterdag de titel gepakt in de hoofdklasse E. Volgend seizoen komt de hoogste C-jeugd van de fusieclub uit in de 3e divisie landelijk..

Hoofdrainer Cees Tempelaar zal met blosjes op de wangen de site van het eigen VELO lezen. Daar staan een aantal artikelen over de ontwikkelingen bij de selectiejeugd.
Vorig seizoen was de jeugdafdeling van de Wateringers al succesvol, maar die trein dendert op een hoger niveau ook gewoon door. Lees hier de ontwikkelingen van de  A en B en hier C en D

de wedstrijden 


Jong FC 's-Gravenzande oefent vanavond thuis tegen de A1 van Sparta R.

Overig nieuws


Peter Klomp verlaat na bijna 3 seizoenen per direct DSVP. Deze beslissing is in goed onderling overleg genomen. De trainer heeft in zijn eerste jaar DSVP verrassend naar de 1e klasse gebracht maar na de daaropvolgende degradatie naar de 2e klasse ontstond er tussen de trainer en een groot gedeelte van de spelersgroep een steeds groter verschil van inzicht over ambitie, inzet en beleving van selectievoetbal. Dit weekend gingen beide partijen  na de 4-1 nederlaag bij SVC'08 uit elkaar. De club uit Pijnacker staat op de laatste plaats in de "Westlandse" 2e klasse en moet nog minimaal 10 punten achterstand wegwerken om nog P/D te bereiken.
Klomp kan zich nu haan richten op zijn nieuwe club Vitesse Delft.

Frans Adelaar (53) is bereid gevonden om het eerste elftal van IJsselmeervogels tot aan het einde van het lopende seizoen onder zijn hoede te nemen. De voormalig trainer van onder meer FC Utrecht, ADO den Haag en Sparta R. stond maandag al voor de groep. nadat Johan de Man op non-actief was gezet. Hij werd verantwoordelijk gehouden voor de thuisnederlaag tegen Scheveningen van afgelopen zaterdag..

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten