vrijdag 14 maart 2014

Vrijdag 14 maart 2014

Westlands nieuws


De tuchtcommissie heeft inmiddels bekend gemaakt wat de gevolgen zijn van de rode kaarten gegeven in de wedstrijd KMD - Honselersdijk.

  • 7 wedstrijden schorsing voor Loek Grootscholten (H), Jesse de Waard (K) en Daan van Rossum.
  • 4 wedstrijden Ralph Heskes (H)
Daan van Rossum heeft ook nog een wedstrijd schorsing gekregen voor zijn 5e gele kaart. Met nog 8 wedstrijden te spelen in de reguliere competitie, moet hij dus hopen op speeltijd in een eventuele nacompetitie voor KMD.
Natuurlijk staan er nog tegen deze sancties beroepsmogelijkheden open, maar de ervaring leert dat men daar zelden strafvermindering krijgt.


De organisatie van de Flynth Westland-cup heeft wederom het speelschema aan moeten passen: de wedstrijd tussen Westlandia zo. en Den Hoorn wordt nu gewoon weer op dinsdag 13 mei gespeeld..
Op 25 maart staat de eerstvolgende wedstrijd van dit toernooi op het programma. Naaldwijk ontvangt dan 4e klasser Quintus.

FeVoWest heeft inmiddels geloot voor de 1/2 finale voor de competitie van de beloftes
  • 15 april en 13 mei SC Monster  <23 - VELO <23
  • 22 april en 20 mei Westlandia <23 - KMD  <23
Dat worden interessante weken voor KMD en Westlandia. Beide teams spelen in de 2e helft van de maand april ook al voor de competitie en de Westlandcup nog tegen elkaar.....


de 3e klasse C


Morgen kan er meer duidelijkheid komen in de strijd om het kampioenschap van de 3e klasse. Koploper Westlandia wacht volgend het AD een warm onthaal op de Strijphort. De nummer 2 Honselersdijk zal er alles aan doen om de 3 punten in eigen huis te houden en daarmee gelijk te komen met de ploeg uit Naaldwijk.
Een paar kilometer verderop zal KMD trachten het geschonden imago van vorige week, weer glans te geven.  De 2-0 nederlaag tegen Honselersdijk, de 3 rode kaarten en de media-aandacht over het verloop van de wedstrijd, zullen bij het bestuur en de selectie de nodige aandacht gekregen hebben. Die Hage kan zeker rekenen op een "ander" maar wel gedreven KMD.
Het kan zo maar zijn dat nr. 3 Houtwijk bij winst tegen CION om 16:30 uur de  lachende 3e gaat worden.... en "stiekem" naar de top van de ranglijst klimt.

thuis uit WOS
Honselersdijk Westlandia Sahan, M
Die Haghe KMD Yakoub, M
*P1* Houtwijk CION Berg, F.
Kethel/Spaland Ariston'80 Graaf, R. de
Quick Steps Transvalia/ZW Platteschor, P.W.
TAC'90 GDA Fonseca, O.A
IJVV De Zwervers Zuiderpark Witte, M.M. de


Overig nieuws


Zaterdag pakte John de Wolf met Sliedrecht (nr 3 1e klasse C) nog een fraaie 4-1 overwinning op SHO (nr.2). De verrassing was daarom groot dat gisteren bekend werd dat de trainer en de club per direct uit elkaar zijn gegaan Via de sociale media laten spelers van zijn selectie weten, dat ze achter de trainer staan.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten