donderdag 20 maart 2014

Donderdag 20 maart 2014

Westlands nieuws



Net vóór de verkiezingen heeft de gemeenteraad van Maasluis besloten dat er geld beschikbaar is voor de aanleg van kunstgras bij MSV'71. De gemeente zal dit project nu aanbesteden en het streven is om medio juni/juli te starten met de aanleg. Voor het kunstgras inclusief verlichting is een investeringsbedrag begroot van € 525.000,-. 


de wedstrijden 


Het worden zaterdagmiddag weer spannende uurtjes voor de Westlandse teams. Winst is zowel voor KMD, Honselersdijk en Westlandia noodzakelijk om in de race te blijven voor een plaats in de 2e klasse.
KMD heeft op papier de makkelijkste tegenstander, maar door de recente schorsingen van spelers van de Wateringse club, kan het toch lastig gaan worden. Voor Honselersdijk wacht de zware uitwedstrijd bij GDA. Op de Strijphorst pakten de Hagenezen in de eerste helft van het seizoen de 3 punten. Vraag zal ook zijn, hoe de nederlaag tegen Westlandia is verteerd.
Koploper Westlandia krijgt bezoek van Die Haghe. In Den Haag werden de punten gedeeld  Voor trainer Henk Boon wordt het afwachten of iedereen zaterdag in zetbaar is. Niet alle spelers kwamen ongeschonden uit de strijd tegen Honselersdijk.
thuis uit Scheidsrechter
KMD Kethel/Spaland Pieterman, E.
Westlandia Die Haghe Gomes A.
Ariston'80 *P1* Houtwijk Durgunsu, Y
CION IJVV De Zwervers Virancikli, I.
GDA Honselersdijk Gieles, I.P.
Transvalia/ZW TAC'90 Roozeboom, W.
Zuiderpark Quick Steps Brouwer, C.

Overig nieuws


De NOS heeft ook voor de komende 3 seizoenen de samenvattingsrechten voor het eredivisievoetbal toegewezen gekregen.De NOS heeft ook de liverechten voor radio tot en met 2017 verworven.
De live-wedstrijden van de eredivisie werden en worden uitgezonden door Fox Sports Eredivisie.


---

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten