zaterdag 29 maart 2014

Zaterdag 29 maart 2014

Westlands nieuws


Martijn Le Congé speelt volgend seizoen bij FC 's-Gravenzande. Hij maakt nu de overstap van Alphense Boys. Eerder kwam hij uit voor HBS, Papendrecht, Capelle, Alexandria, Excelsior en Feyenoord.

De eerste fase van de nieuwbouw van de accommodatie van Quintus is afgerond. Gisterenavond hebben de leden e.e.a. feestelijk in gebruik genomen.

Hargasport is definitief uit de competitie gezet. De gebeurtenissen in de wedstrijd  bij Quintus. waren voor de bond aanleiding om de zwaarste straf op te leggen. De juridische mogelijkheden voor de club uit Schiedam zijn naar verwachting nu uitgeput.
Quintus profiteert het meest van deze sanctie, want Quintus verloor als enige club uit de top van Hargasport 

de wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Competitie
FC 's-Gravenzande XerxesDZB 0-6---
CION Honselersdijk 1-0---
Quick Steps KMD 0-4Theo Wildschut 2x, Jules Maring en Niels v.d. Berg




Beker
Excelsior M. Nieuwenhoorn zo. 3-1Excelsior is verzekerd van de "Amstelcup" Feyenoord verloor  bij Sportlust''46 op strafschoppen (1-1) en moet afwachten welke topklassers zich rechtstreeks plaatsen via de competitie voor de landelijke beker




Oefen
Lyra Berkel 3-2Michael de Bruin 2x en Raymond v.d. Akker
MSV'71 SDV

De A1 van FC 's-Gravenzande heeft aan 1 punt vanmiddag genoeg om te promoveren naar de 4e divisie landelijk. Op het Julianasportpark moet dan wel gewonnen worden van Excelsior'20 A1.

Overig nieuws


Vandaag wordt dé derby gespeeld: Spakenburg ontvangt IJsselmeervogels. Beide teams staan dit seizoen aan de top van de ranglijst van de topklasse za. 

Let op: vannacht gaat de klok 1 vooruit.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten