donderdag 27 maart 2014

Donderdag 27 maart 2014


Westlands nieuws


Voor het HV toernooi is geloot voor de 1/8 finale. Net als vorig jaar komen FC's-Gravenzande en Westlandia zo. tegen elkaar uit. De geplande speeldag is dinsdag 8 april.
HVC'10 speelt voor datzelfde toernooi dan huis tegen TAC'90

Bij SC Monster is afgelopen maandag geloot voor het Westlandse kampioenschap bij de C-jeugd/ Het gerenommeerde toernooi wordt gespeeld op 2e Paasdag op sportpark Polanen. De poule-indeling staat HIER

Enige jaren geleden zijn de standaardteams in district West II ingedeeld volgens speelschema 14. De teams spelen daardoor een competitie van 26 wedstrijden.
De reserveteams werken nog steeds met speelschema 12. Met dit aantal is op zich niks mis. Er zijn echter wel problemen met het huidige speelschema.
Doordat er weinig afgelast is geweest, spelen veel 2e teams slechts 1 competitiewedstrijd in de maand april 2014. Lastig voor trainers en spelers als ze selectiespelers ritme op willen laten doen bij de reserves. Ook zonde om in één van de mooiste voetbalmaanden van het jaar afhankelijk te zijn van oefenwedstrijden.
Voor zover het naar uitziet is het speelschema voor deze teams in het komend seizoen beter geregeld.

Overig nieuws


Topklasse Kozakken Boys  heeft per direct afscheid genomen van trainer Dogan Corneille. De resultaten van de laatste weken en de chemie met diverse geledingen binnen de clun uit Werkendam, was voor het bestuur aanleiding om deze beslissing te nemen. Corneille wordt overigens komend seizoen hoofdtrainer van IJsselmeervogels.

1/2 finale beker AZ - Ajax. Winnaar speelt in de finale tegen. PEC Zwolle

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten