woensdag 26 maart 2014

Woensdag 26 maart 2014


Westlands nieuws


VV Naaldwijk zal in de komende weken op zoek moeten naar een trainer voor het komend seizoen. De huidige trainer Kees Kroon heeft aangegeven in juni te zullen stoppen. Kroon was sinds 1 januari 2014 verantwoordelijk voor de zami's.

Westlandia heeft voor de zondagtak wederom een speler van Nieuwenhoorn aangetrokken. Verdediger Jordy de Wit volt doelman Jesse Lub naar de Naaldwijkse hoofdklasser.

Derk-Jan Dupon speelt ook komend seizoen bij Smitshoek. De verdediger kwam 2 seizoen geleden over van de zondagselectie van Westlandia. Daarvoor speelde hij bij Excelsior M.

de wedstrijden 


Dit weekend wordt in het Westland de 1/2 marathon gelopen. Dat betekent dat veel verslaggevers van de WOS op pad zijn om de verrichtingen van de hardlopers te volgen. Gelukkig staan er maar 3 voetbalwedstrijden op het programma,
FC 's-Gravenzande speelt net als Honselersdijk een inhaalwedstrijd. KMD viert met Pasen het 75-jarig jublieum. De geplande wedstrijd op Paaszaterdag wordt daarom komende zaterdag al gespeeld.
  • FC ’s-Gravenzande-XerxesDZB door Ruud de Jong
  • CION-Honselersdijk door Gerard van Dijk
  • Quick Steps-KMD door Leo de Jong

Vanwege een afzegging zoekt Westlandia za. 2 (res. 2 klasse) voor komende zaterdag nog een tegenstander. Er kan in Naaldwijk gevoetbald worden om 11:30 of 12:00 uur. Clubs die geïnteresseerd zijn kunnen mailen naar westlandsvoetbal@Live.nl 

Overig nieuws


1/2 finale beker PEC Zwolle - NEC... De winnaar treft de winnaar van de wedstrijd AZ -Ajax

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten