maandag 22 december 2014

Steven Olsthoorn gaat Westlandia verlaten


Van de site van VV Katwijk
Steven Olsthoorn naar vv Katwijk
Nadat de technische commissie van v.v. Katwijk al met 12 spelers uit de huidige selectie overeenstemming bereikte is nu ook de eerste versterking voor komend seizoen vastgelegd.
Met Steven Olsthoorn is een 1-jarig contract overeengekomen voor het seizoen 2015-2016. Steven komt over van voetbalclub r.k.v.v. Westlandia die in de hoofdklasse Zondag spelen.

De 1.98mtr lange Steven is een beweeglijke speler, die als aanvallende middenvelder of centrumspits kan spelen. Daarbij is hij een zeer balvaardige en balvaste speler, die met zijn inzicht en doelgerichtheid regelmatig zijn goal meepikt.

Via de jeugd van r.k.v.v. Westlandia, MVV'27 en v.v. Maasdijk bereikte hij het 1e elftal van Westlandia. Bij de hoofdklasser veroverde hij direct een basisplaats bij trainer Den Besten. Uiteindelijk werd de net 24-jarige Steven daar een belangrijke waarde als aanspeelpunt en afmaker. In november werd "Steve" voor zijn 100e duel in het 1e gehuldigd, waar hij met 63 goals een fraai gemiddelde heeft.

Ook dit seizoen is hij weer clubtopscorer en staat hoog op de topscorerslijst met tot nu toe 10 goals bij de huidige nummer 6 in de zondaghoofdklasse A. De zeer gewilde Steven is zowel binnen als buiten het veld erg ambitieus en wil het hoogste bereiken. Buiten het voetbal is hij onlangs zijn eigen bedrijfje begonnen met het importeren van schoenen, nadat hij kort daarvoor zijn studie bedrijfskunde had afgerond.

Wij wensen Steven heel veel succes en plezier bij v.v. Katwijk toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten