woensdag 17 december 2014

JSV en Frenk van der Kleij na seizoen uit elkaar


Frenk v.d. Kleij stopt aan het einde van het seizoen bij JSV Nieuwegein. V.d. Kleij was eerder werkzaam bij Hoekse Boys en Den Hoorn.

Hieronder het bericht van de site van JSV:
Trainer-coach Frenk van der Kleij en voetbalvereniging JSV Nieuwegein gaan na dit seizoen uit elkaar...
De club en Van der Kleij spraken in de afgelopen periode over eventuele contractverlenging voor de trainer-coach van de succesvolle zaterdag eersteklasser, maar beide partijen hadden teveel twijfels om een derde seizoen met de volle overtuiging in te gaan.
Komende zomer is Frenk van der Kleij (50) twee seizoenen trainer-coach geweest van JSV. In het eerste seizoen behaalde hij met zijn ploeg een prachtig succes door via de nacompetitie te promo­veren naar de eerste klasse. JSV zaterdag speelde nooit op een dergelijk niveau. Ook in haar debuut­jaar in de eerste klasse is JSV opvallend aanwezig. Het staat op de derde plaats in de eerste klasse A en afgelopen weekend won de ploeg nog met 0-2 van koploper WNC in Waardenburg.


René Benschop, Technisch Manager Bovenbouw van JSV: ‘Als je van beide kanten niet de volle overtuiging aanwezig acht om nog een seizoen met elkaar door te gaan, is het beter dat je uit elkaar gaat. Dat is beter dan er in het derde jaar achter te komen dat de samenwerking niet meer brengt wat je ervan had gehoopt of verwacht. Maar Frenk heeft ons wéér verder gebracht. Er staat een prima eerste elftal dat het uitstekend doet en bereid is keihard voor elkaar te werken. We zijn Frenk dankbaar voor zijn bijdrage daaraan.’
Frenk van der Kleij vindt dat hij met veel voetbalplezier heeft kunnen werken en nog werkt bij JSV. ‘De samenwerking met de spelers en het Team Technisch Beleid is nog steeds goed. Ik vind echter dat je goed moet analyseren of mijn ambitie en werkwijze voldoende overeenkomen met de visie van de club. Zeker als het gaat om te bezien of een derde jaar van samenwerking haalbaar is. Als daar van beide kanten twijfel over bestaat, moet je de juiste beslissing nemen.
JSV dankt Frenk van der Kleij en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan. Voordat het echter zover is, gaan we er natuurlijk vanuit dat hij en de selectie het seizoen op een voortreffeklijke wijze voortzetten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten