donderdag 4 december 2014

Programma zaterdag 6 december 2014


Programma Westlande clubs verslaggever WOS
Excelsior M. SC Genemuiden Leo BoonVoor de tricoleres de kans op de laatste plaats over te doen aan de tegenstander van komend weekend. Het onderlinge verschil is slechts 1 punt in het nadeel van Excelsior M.




RVVH FC 's-Gravenzande Lastig potje voor Knoester en zijn mannen. De ploeg uit Ridderkerk heeft al 12 punten meer en pas 1x verloren in 11 wedstrijden.




HVC'10 Haaglandia Leo de JongBeide ploegen staan in de middenmoot. Bij winst kunnen de Hoekenezen minimaal 1 plaats stijgen




Die Haghe Westlandia het duuel tussen de smaakmakers van vorig seizoen in de 3e klasse, gaat nu om een plaats in de kelder van de 2e klasse.
SC Monster Vitesse D. Ook Monster heeft de punten keihard nodig om uit de degradatiestrijd weg te komen
RCL Lyra Voor het team van Corné van Doorn wacht een mooi duel bij de koploper
MVV'27 VDL *P1* Sjoerd de VosDeze speciale wedstrijd gaat niet alleen om de punten, maar ook om de strijd tegen A.L.S.




KMD *P1* TAC'90 Koploper KMD treft de nr. 4. In de wetenschap dat de nr's 2 en 3 (DUNO en Houtwijk) tegen elkaar in actie komen, kunnen de Wateringers op de ranglijst verder afstand nemen.
Naaldwijk Semper A. nr. 6 Naaldwijk treft in eigen huis een tegenstander die eveneens 5x gewonnen en 1 gelijk gespeeld heeft. Bij winst kan de de ploeg van Roy Wasmus afstand nemen van de P/D plaatsen
Quintus Berkel Willem LentingDatzelfde geldt voor nr. 9. Quintus en nr. 10 Berkel 
DSVP Honselersdijk De ploeg van Piet Boon snakt naar een overwinning. De Honselersdijkers speelden de afgelopen 3 jaar om de prijzen, maar staat nu op de 11e plaats (=p/D 4e klasse). DSVP staat 8e met 6 punten meer.




HDV Verburch Verburch moet winnen om samen met Te Werve in de race voor de titel te blijven
RAS Loosduinen Loosduinen kan weer op jacht naar goals. Tegenstander RAS heeft in 9 duels al 50x af moeten trappen......
Maasdijk MSV'71 Henk SchaafsmaEchte derby aan de Waterweg. Voor Maasdijk is winst een must om bij te blijven in de top van de ranglijst.
Om het seizoen niet vóór de winterstop al als een nachtkaars uit te laten gaan, kan MSV'71 de punten ook goed gebruiken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten