vrijdag 27 mei 2016

Wijziging P/d-regeling zondagvoetbal


Voor Den Hoorn komen er extra mogelijkheden om te promoveren

PFC, SVDPW, UNIO en FC Lisse komen in het nieuwe seizoen niet meer uit in de zondagcompetitie. Hierdoor ontstaan er in ieder geval drie open plaatsen in de 2e klasse van Den Hoorn. De onderstaande tekst geeft  aan hoe deze plaatsen opgevuld gaan worden:
  • Naast de 3 poulewinnaars uit de 2e ronde zullen ook de 3 nummers 2 uit poules 1 t/m 3 volgend seizoen gaan uitkomen in de 2e klasse. 
  • Een eventuele vierde open plaats ontstaat als gevolg van het feit dat FC Lisse volgend seizoen geen prestatief zondagvoetbal meer heeft.  FC Lisse 1 neemt als herkanser deel aan de nacompetitie met de periodekampioenen van de 3e klasse (Den Hoorn en Teylingen) Slechts wanneer FC Lisse 1 zich via de nacompetitie weet te handhaven voor de 2e klasse kan deze eventuele vierde open plaats worden ingevuld. Deze vierde open plaats zal worden opgevuld door de beste nummer 3 van de drie poules uit de 2e ronde. De beste nummer 3 wordt bepaald door het behaalde aantal punten in de poule. Indien dit gelijk is zal het doelsaldo de doorslag moeten geven. Indien ook het doelsaldo gelijk is dan zal er een beslissingswedstrijd of –reeks worden vastgesteld. 
Bron KNVB West2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten