dinsdag 17 mei 2016

2016-05-17:Nieuwsfeiten en wedstrijdgegevens



  • Excelsior M. 2 - Rijnvogels 2 .4-1 De tricolores kunnen dus de landstitel gaan verdedigen. 
  • JHR-CION 1-12 . CION speelt promotiewedstrijden
  • Valken'68 wint met 3-1 bij CSW met. De ploeg uit Wilnis speelt zaterdag bij WV-HEDW de 2e wedstrijd. Als het nodig is, volgt volgende dinsdag nog de wedstrijd Valken'69 tegen WV-HEDW



  • Lyra speelt woensdagavond 18 mei een mooie oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Dit bericht staat te lezen op de site van de club.
    Een onverwacht cadeau voor v.v. Lyra. Op woensdag 18 wordt op sportpark de Zweth, Veilingweg 26 in De Lier om 19.00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tussen v.v. Lyra en Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst is voornemens om in een zo sterk mogelijke opstelling naar De Lier te komen. Het is voor de selectie van de winnaar van de KNVB-beker 2016 de laatste wedstrijd van het seizoen, voordat men van een welverdiende vakantie gaat genieten. De KNVB-beker zal vanuit Rotterdam worden meegenomen om deze te tonen aan het publiek en om mee op de foto te gaan.
    Dit grote evenement is door veel vrijwilligers en de steun van het bedrijfsleven in een week tijd georganiseerd.

  • Vanavond de 1e wedstrijd in de 1/2 nacompetitie voor handhaving in de 1e klasse. CSW Wilnis neemt het op tegen Valken'68.
    De verliezer speelt zaterdag tegen WV-HEDW (Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen) uit Amsterdam
  • Ook de beloften van Excelsior M. komen in actie, Zij spelen een beslissingswedstrijd om de titel van de res, hoofdklasse. De winnaar strijdt (met Westlandia zo. 2) om het Nederlands kampioenschap.
  • In de 4e klasse van Schipluiden en Quintus moet nog 1 duel ingehaald worden. CION krijgt de kans om tegen JHR alsnog de nacompetitie te bereiken. Afgelopen zaterdag had JHR te weinig spelers!! Bij winst speelt CION eerst een dubbel tegen Zwarte Pijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten