dinsdag 3 mei 2016

Selectie Westlandia zo. seizoen 2016-2017


3 mei 2016 van de site van Westlandia
Afgelopen week hebben weer een aantal spelers aangegeven volgend seizoen de zondag A selectie te versterken . Erkan Sensoy en Niels Sprakelaar blijven de selectie voor volgend seizoen trouw.  Weer een echte Westlandiaan vanuit de jeugd maakt de overstap naar de A selectie , nu is het Miquel van Dijk die de selectie komt versterken. Miquel speelt van jongs af aan bij Westlandia en is een aanvaller.
Van jong Dordrecht komt Jari Priem (19) over naar Westlandia , Jari heeft voor jong Dordrecht 4 jaar in de opleiding bij FC Twente gezeten en heeft aangegeven zich graag bij Westlandia verder te willen ontwikkelen.

28-april 2016Marcel de Bruijn is teruggekomen op zijn besluit om voor Excelsior M. te gaan spelen. De populaire aanvaller heeft na overleg met Westlandia besloten toch op de Hoge Bomen te blijven. Maatschappelijk gezien was dat voor hem het meest aantrekkelijk. (bron AD)

2016-2017 SELECTIE WESTLANDIA ZO. TRAINER: EDWIN GRÜNHOLZ

Spelers die blijven:
Patrick Batist, Anwar Beeldstro,  Rémon van Bochoven, Marcel de Bruijn, Jessie v.d. Burg, Mark du Chatenier, Jari Duijvestijn, Angelo Groen, Marko v.d. Knaap, Edgar Leerdam, Ramon Ripson, Rik van Schie, Erkan Sensoy, Niels Sprakelaar, Jeroen Spruijt, Nick van Vliet. Tim v.d. Voort en Jordy de Wit

Nieuwe spelers:
Johan Voskamp en Marciano Simonis (Sparta R.), Jari Priem (FC Dordrecht), Jedsel Markes (RKAVV), Brandon Zigo Tichem (VVSB), Ferry de Jong (Scheveningen),  (Westlandia A1), Ivailo Staal (Haaglandia),  Lars v.d. Berg, Miquel van Dijk, Jeffrey Shu en Mark v.d. Zalm (Westlandia A1).

Spelers die vertrekken:
Mike Brouwer, Timothy le Duc, Vince Olsthoorn, Youri Riepe en Ricardo v.d. Zalm , Tim v.d. Voort (Westlandia za.), Timo Ploemen (Forum Sport), Hamza el Yddri en Oulid Faik, (RKAVV), Kevin Bogaards (FC 's-Gravenzande), Mitchel de Bas (GDA), Jesse Lub (Excelsior M.), Marcel de Bruijn (Excelsior M.), Said Jahangir (TAC'90), Soeredj Angoelal (SVC'08), Jevon Blijd en René de Graaff (Vitesse D.).


Eerder berichten 


15-april 2016
Het was een roerig weekje op de Hoge Bomen. Allereerst werd bekend dat Hamza el Yddri en Oulid Faik, ondanks eerdere afspraken, toch kozen voor een overstap naar RKAVV in Leidschendam. Later die week werd Ivailo Staal van Haaglandia vastgelegd. Staal kwam eerder uit in jeugdselecties van Westlandia.
Toeval of niet deze 3 transfers speelden net rond de dagen dat Westlandia tegen beide teams in actie moest komen.
30 maart 2016
Westlandia heeft voor komend seizoen Marciano Simonis vastgelegd voor de zondagselectie.De verdedigende middenvelder komt over van Jong Sparta Rotterdam, waarvoor hij dit seizoen veertien wedstrijden speelde.
In dat team speelde hij is dus een aantal wedstrijden met Johan Voskamp. Ook Vossie speelt volgend seizoen bij de groen-witten (zie hier dat nieuwsitem)
20 februari 
Brandon Zigo Tichem komt volgend seizoen over van topklasser VVSB. De 22-jarige aanvaller speelde in het verleden in de opleiding bij Feyenoord, NAC en Alphense Boys. Met de A1 van Feyenoord werd hij kampioen van Nederland
12 februari 2016
Ferry de Jong is de 2e versterking van buitenaf. De verdediger zou in 2012 al de overstap maken van Haaglandia naar Westlandia, maar hij koos uiteindelijk voor topklasser Scheveningen. 4 jaar later en met meer ervaring komt de 25-jarige linkspoot dus toch naar de Hoge Bomen
Marcel de Bruijn en René de Graaff hebben aan de technische commissie laten weten dat zij de club gaan verlaten
4 februari 2016:
Westlandia heeft zich versterkt met Jedsel Markes. De 23-jarige aanvaller komt over van hoofdklasser RKAVV. De aanvaller is daar bezig aan zijn 2e seizoen. Daarvoor was hij actief bij DUNO,
Tevens laat de club op de site weten dat Mark v.d. Zalm overkomt van de A-jeugd. Hij debuteerde vorige week in de thuiswedstrijd tegen Quick al in het 1e team.
Rémon van Bochoven en Anwar Beeldstroo zijn ook volgend seizoen actief bij de zondagtak van de Naaldwijkers.

1 feburari 2016: Westlandia heeft in de afgelopen dagen weer de gesprekken met een aantal spelers afgerond. Voor komend seizoen liggen al weer 14 spelers vast. Alleen van Mike Brouwer is bekend dat hij de zondagselectie gaat verlaten.
11 januari 2016:
Westlandia heeft tijdens de winterstop met spelers van de zondagselectie gesprekken gevoerd over volgend seizoen. Trainer Edwin Grünholz weet inmiddels dat zijn aanvoerder Marko v.d. Knaap er nog een jaar aan vast gaat knopen. Jeroen Spruijt presteert goed bij de koploper van de hoofdklasse A. Hij wordt door diverse clubs gevolgd. Toch zal hij volgend jaar weer actief zijn op de Hoge Bomen. 6 andere spelers blijven ook volgend seizoen spelen voor groen-wit (zie onderstaand overzicht).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten