woensdag 25 mei 2016

Nieuws van woensdag 25 mei 2016


VV Naaldwijk heeft voor komend seizoen Chris Treling aangesteld als trainer van de selectie. De ervaren trainer (o.a. van Rood-Wit uit 's-Gravenzande) is de opvolger van de opgestapte Roy Wasmus..
Treling wil met de Naaldwijkse 3e klasser prijzen gaan pakken. Hij had nog een doorlopend contract bij FC Zoetermeer, maar heeft die overeenkomst opgezegd.
Trainer Geert van Emmerik, die de afgelopen wedstrijden doorgeschoven was van het 2e naar het 1e team, is opgestapt. Hij had al een aanstelling voor het 2e van Naaldwijk voor komend seizoen, maar heeft het bestuur gevraagd daarvan af te zien. Volgens het AD. is hij nu in beeld als trainer bij het 2e team van de zaterdagtak van Westlandia.

Bij Haaglandia is de kou uit de lucht. De gemeente heeft de vereniging toch toestemming gegeven om ook volgend seizoen de velden aan de Schaapweg in Rijswijk te gebruiken.

Wederom een onbegrijpelijke beslissing van de KNVB. Na de perikelen rond de (Europese) licenties van FC Twente en FC Utrecht is er nu commotie  in district West 1
Het volgende bericht staat op de site voor het Amsterdamse Voetbal
Wordt WV-HEDW benadeeld door wijziging in nacompetitie?De KNVB district West 1 heeft het schema van de nacompetitie voor de eerste/tweede klasse aangepast. Door het wegvallen van VVA’71 eerder dit seizoen komt er een extra plek vrij in de zaterdag eerste klasse. Er zijn nu dus twee plekken in plaats van één te verdienen.
In eerste instantie zou er door de winnaars van de tweede ronde op 18 juni nog een finale worden gespeeld. Door de vrijgekomen plek is dat dus niet meer nodig. De winnaars van de tweede ronde promoveren direct naar de eerste klasse.

Er zitten echter wel wat haken en ogen aan deze beslissing. De plek van VVA’71 wordt overgenomen door een club uit West 1. WVHEDW valt daar ook onder, maar de Amsterdammers zijn dit jaar ingedeeld in West 2. Voorzitter Ronald Nijsen: “Wij gaan zeker om opheldering vragen bij de KNVB. Wij vinden dat wij net zo veel recht hebben als de andere clubs uit West 1. Het zou heel oneerlijk zijn als wij geen voordeel hebben van deze situatie omdat de KNVB op basis van onze postcode ons in West 2 heeft ingedeeld.”

HBOK, AMVJ, DVVA en Almere maken nu dus, samen met WNC, Valleivogels, Montfoort en De Bilt, een grotere kans om te promoveren naar de eerste klasse. Voor WVHEDW is het nog even afwachten wat de KNVB gaat doen.

Het Amsterdamse WV-HEDW speelt samen met o.a. Westlandia za., RCL, en BVCB. voor 1 plaats in de 1e klasse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten