vrijdag 20 mei 2016

2016-05-20 Nieuws en wedstrijden


  • Excelsior M. speelt zaterdag voor het kampioenschap bij de amateurs. Hierdoor kunnen de tricolores vanavond niet in actie komen tegen het nationale elftal van Curaçao. Het team van Patrick Kluivert speelt nu in Maassluis tegen Hoofdklasser Westlandia. De wedstrijd aan de Lavendelstraat begint om 20:00 uur.
    Eindstand 2-2 Goals Westlandia Marcel de Bruijn en Angelo Groen. Voor het nationale team van Kluivert scoorden Rangelo Janga (FC Dordrecht) en Edson Hooi (Volendam)

  • Van de site van Naaldwijk
    Nadat VV Naaldwijk zich afgelopen zaterdag op eigen kracht handhaafde in de 3e klasse, gaat het bestuur op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de zaterdagselectie. In de laatste 4 wedstrijden tegen teams uit het linkerrijtje heeft het team onder leiding van interim-trainer Gerard van Emmerik 7 punten behaald. VV Naaldwijk is blij dat het contract met Van Emmerik als 2e trainer nog doorloopt in het nieuwe seizoen. Daarnaast gaat de club op zoek naar een ervaren hoofdtrainer om het team naar een goede klassering te leiden in het komende seizoen.

    • De strijd om het landskampioenschap van de reserveteams gaat beginnen. Uit deze regio zijn van vorig seizoen de kampioen  (Excelsior M. 2) en verliezend finalist Westlandia zo. 2 wederom in de race voor deze mooie prijs. Ze treffen komend weekend de volgende tegenstanders.
      • Bekkerveld 2 - Westlandia 2 (3e team OJC Rosmalen 2 )
      • Excelsior M. -ASWH (winnaar van de dubbel gaat verder)

    • Zaterdag staat ook de finale van de districtsbeker op het programma. Quick neemt het in Oud-Beijerland op tegen Noordwijk.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten