dinsdag 17 mei 2016

Selectie FC 's-Gravenzande seizoen 2016-2017


30 april : De FC heeft voor komend seizoen de selectie versterkt met Willem-Jan Broch. De doelman komt over van SC Monster..
17 mei: Het AD meldt dat Broch komend seizoen toch bij SC Monster blijft




2016-2017 SELECTIE FC 'S-GRAVENZANDETRAINER: FRANS DANEN

Spelers die blijven:
Dylan Boogaards, Frank Broos, Dennis van Dijk, Vince Groenewegen, Ruben de Groot, Mathijs Helderman, Danny Koning, Ben Klop, Rob Klop, Sander Koeleman, Domingos Lopes de Brito,Vincent Madern, Twan van Meerten, Glenn vd Meijs, Rodney van der Meijs, Jordy Noordam, Kirill Slutskyy, Keke Stam, Roel Stoffels, Patrick Triep, Roy Vermolen, Yuri Westhoff en Carlo Zuiderwijk

Nieuwe spelers:
Willem-Jan Broch (SC Monster), Niels Vonk (Excelsior M.), Stefan Bron (Westlandia za.) en Kevin Bogaards (Westlandia zo.)

Spelers die vertrekken:
Michiel v.d. Berg (VV Naaldwijk), Khalid el Menkouzi (Westlandia za.)

30 april
Van de zaterdagselectie van Westlandia gaat Stefan Bron volgen seizoen de strijd aan met de aanvallers van 's-Gravenzande.
18 februari
FC ’s-Gravenzande versterkt zich met Niels Vonk
De ervaren aanvaller op dit moment uitkomend voor Excelsior Maassluis gaat volgend seizoen uitkomen voor FC ’s-Gravenzande. Niels is geen onbekende, want hij speelde van 2004-tot 2009 ook in ‘s-Gravenzande. Als spits heeft hij de laatste 5 jaar Hoofd en Top klasse gespeeld en daar zijn doelpunten meegepikt. Met zijn 33 jaar is hij een zeer ervaren speler die zijn ervaring zal gaan delen met onze jonge spitsen en spelersgroep. (bron site van de club)
29 januari 2016 
Tijdens het trainingskamp heeft de TC van FC 's-Gravenzande niet stil gezeten. Kirill Slutskyy, Vincent Madern, Dennis van Dijk, Vince Groenewegen, Dylan Boogaards, Glenn vd Meijs en Carlo Zuiderwijk zijn ook volgende seizoen lid van de selectie van de FC.
Doelverdediger Hicham El Menkouzi  heeft afgelopen week besloten over te stappen naar de zaterdagtak van Westlandia.

Van de site van de club op 18-01-2016
De verantwoordelijke (technische) mensen van de club zijn er in geslaagd nog 7 spelers te behouden voor de club. Dat betekent dat trainer Frans Danen al 12 spelers voor zijn selectie van volgend seizoen voor handen heeft.

Van de site van de club op 11-01-2016
Halverwege het seizoen hebben (5) onderstaande spelers te kennen gegeven ook volgend seizoen voor FC ’s-Gravenzande uit te komen. Wij zijn zeer verheugd met deze eerste toezeggingen waardoor er wederom een stuk continuïteit wordt gewaarborgd. FC ’s-Gravenzande spelersoverzicht seizoen 2016-2017 .....
Naar verwachting kunnen we op korte termijn meer ‘blijvers’ bekend maken.
de Technische commissie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten