donderdag 26 mei 2016

Nieuws van donderdag 26 mei 2016


Van de site van SC Heerenveen
sc Heerenveen heeft het contract met Maarten de Fockert verlengd tot 2018. In de nieuwe verbintenis is een optie bedongen voor twee extra seizoenen. De 21-jarige keeper maakte in 2014 de overstap van Feyenoord naar sc Heerenveen en groeide al snel uit tot tweede doelman.
De Fockert debuteerde op 30 maart 2015 in Jong Oranje en werd sinds dat moment continu geselecteerd door bondscoach Fred Grim. De goalie werd dit seizoen kampioen met Jong sc Heerenveen in de reservecompetitie.
Zoals al eerder is aangegeven op deze site komt Maarten de Fockert uit Maasland en hij werd door Feyenoord in de jeugd gescout bij MVV'27

Concordia uit Delft gaat starten met een "recreatief" standaardelftal op zaterdag. Het team bestaat uit een aantal ex-spelers van de club. Concordia geeft op de eigen site aan dat de selectie voldoende kwaliteit zal hebben om in de linkerrijtje van de 4e klasse mee te kunnen draaien. Voor de bezoekende verenigingen zal aanvangstijdstip van de thuiswedstrijden niet echt gewaardeerd worden. Het staat nml op 16:30 uur !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten