zondag 2 februari 2014

Zondag 2 februari 2014

Westlands nieuws


Ronald Ermes wordt assistent-trainer bij IJsselmeervogels. In het komend seizoen wordt hij herenigd met trainer Dogan Corneille.Samen hebben ze ook de hoofdklasser Alphense Boys onder hun hoede gehad. Ermes is in het verleden ook nog doelman geweest van o.a. de zondagselectie van Westlandia en Loosduinen.

Piet Boon zag Honselersdijk zaterdagmiddag 18x scoren tegen SC Zuiderpark. Topscorer van zijn groep werd Kenan Muminovic met 5 goals. Hij verdubbelde daarmee zijn seizoenstotaal. Topscorer van Honselersdijk blijft Ralph Heskes met 13 goals  (+3)
Overigens heeft de bond SC Zuiderpark bestraft met 3 punten en een boeten van € 100,--. Deze aftrek hebben ze gekregen voor het niet opkomen in de wedstrijd tegen Westlandia. In de stand staan ze dus nu na 15 gespeelde wedstrijden op -3. De achterhoede is inmiddels 89x gepasseerd.

Ook DSVP ("Westlandse" 2e klasse za.) heeft 1 punt in moeten leveren. De bond omschrijft het als volgt: "Divers (vereniging) (collectief commentaar)". De penningmeester mag ook nog 100 euro overmaken....

de wedstrijden 


Westlandia kan vandaag mogelijk al een prijs pakken. De selectie van WIillem den Besten voert de 2e periode aan. Een goed resultaat betekent een ticket voor de nacompetitie voor een plaats in de topklasse. Ook vorig seizoen speelde Westlandia P/D wedstrijden voor promotie. Toen sneuvelden de Naaldwijkers tegen Alphense Boys. Die club mocht in de finale tegen Haaglandia strijden voor een plaats in de hoogste klasse van het amateurvoetbal.
De geschiedenis is bekend.....en A.B. speelt nu in de 1e klasse bij VELO......

thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Westlandia DHC 4-1Dean van Ooijen, Steven Olsthoorn, Anwar beeldstro en Mike Brouwer
UVS VELO0-2
SchipluidenExcelsior'20 5-1
DHL *P1* Den Hoorn 3-4
Lisse Verburch 5-1


Overig nieuws




© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten