woensdag 26 februari 2014

Woensdag 26 februari 2014

Westlands nieuws


Colin Pleijsier verruilt de ene Maassluise club voor de andere, De grotendeels door Excelsior M. opgeleide speler stapt over naar VDL In de D-jeugd heeft de aanvaller nog ervaring opgedaan bij de jeugdopleiding van Feyenoord.

Arjan van der Kaaij gaat vanaf volgend seizoen de keepersopleiding van FC 's-Gravenzande een nieuwe impuls geven. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de keeperstrainingen bij de senioren selectie maar ook alle jeugdselectie en NIET selecties vallen onder zijn verantwoording. Arjan heeft ervaring als keeper opgedaan bij ADO Den Haag en Westlandia. Als keepertrainer was hij vorig seizoen nog actief bij Barendrecht en Naaldwijk. Daarnaast heeft hij nog zijn eigen keeperschool die wekelijks actief is op de velden bij verschillende verenigingen.

de wedstrijden 


De beloftes van FC 's-Gravenzande hebben een leerzame oefenwedstrijd gespeeld. Van de leeftijdsgenoten van Excelsior M. werd er met 8-4 verloren

In de FeVoWest competitie voor teams onder 23 heeft KMD met 7-0 gewonnen van Maasdijk

Vacature


HVC’10 is voor het seizoen 2014-2015 op zoek naar een sportverzorger (M/V) voor haar 1e elftal
Hij of zij wordt lid van de medische staf van HVC’10 en wordt specifiek ingezet voor de verzorging bij de wedstrijden van het eerste elftal.
Als verzorger van het 1e elftal ben je verantwoordelijk voor de verzorging op de trainingsavonden van de gehele selectie en op wedstrijddagen specifiek voor het 1e elftal.
De verzorger is verantwoordelijk voor een fitte inzet van de spelers en preventie van blessures. Dit doe je door gebruik te maken van behandelingen als tapen, massage en de verzorging van acute blessures.
Daarnaast werk je intensief samen met de fysiotherapeut en de andere verzorgerster van de club bij het herstel van blessures en de re-integratie op sportniveau. Door samenwerking met de technische staf en fysiotherapeut wordt ernaar gestreefd om de spelers zo snel mogelijk de juiste zorg te verlenen, zodat spoedig herstel mogelijk is.
Dit vragen wij van jou:
  • Afgeronde opleiding sportmasseur of fysiotherapeut ( je mag ook in opleiding zijn tot);
  • Werktijden: zaterdag(competitiewedstrijden) en trainingsavonden op de dinsdag en donderdag;
  • Affiniteit met voetbal.
Dit bieden wij:
  • Een gezellige vereniging met ambitie; waarbij het eerste elftal 2e klasse en het tweede elftal reserve 1e klasse speelt;
  • Perfecte voorzieningen en materialen;
  • Een financiële vergoeding (nader overeen te komen);
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden in samenwerking met fysiotherapeut en collega verzorgerster.
Wil je deel uitmaken van een enthousiast medisch team binnen een gezellige ambitieuze amateurvereniging of ken je iemand die geïnteresseerd is, dan kun je contact opnemen met Dick van der Ploeg (Technische Commissie) op telefoonnr. 06 42 30 27 85 of per email: d-ploeg@hotmail.com

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten