vrijdag 14 februari 2014

Vrijdqg 14 februari 2014

Westlands nieuws


Sten  Wever zal aan het einde van het seizoen Excelsior M. gaan verlaten. Hij gaat daarna zijn geluk beproeven bij hoofdklasser Smitshoek. Daar is op dit moment Raymond Frehé werkzaam als trainer. Een aantal jaar geleden heeft Sten Wever nog met hem gewerkt bij de tricolores.

Spelers in het standaardvoetbal krijgen bij een rode kaart tegenwoordig een schikkingsvoorstel. Als men daar niet mee akkoord gaat, kan men de zaak voor laten komen. Ervaring heeft geleerd dat de speler er vaak niet beter van af komt. Straf blijft gelijk of wordt zelfs verhoogd.
Robin Faber weet inmiddels dat hij voor zijn actie tegen DOSKO 8 wedstrijden moet toekijken. De wijze mannen hebben dus het schikkingsvoorstel bekrachtigd.

nieuwe en wedstrijden 3e klasse C


SV Houtwijk en trainer Patrick Demmers hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Ook in het seizoen 2014-2015 (met een optie voor seizoen 2015-2016) zal Patrick Demmers dus als hoofdtrainer optreden bij de club die uitkomt in de 3e klasse C .
Westlandia komt voor de 2e keer in 2014 in actie voor de competitie. Op sportpark de Hoge Bomen zal blijken welke weerstand door Zuiderpark op de mat gelegd gaat worden Tegen Honselersdijk werd met 18-0 verloren, maar Die Haghe worstelde vorige week naar slechts een 2-0 overwinning

Programma

  • Westlandia - SC Zuiderpark
  • CION - TAC'90
  • Kethel Spaland - Quick Steps

Olympische Winterspelen

Vandaag komen er geen landgenoten in actie

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten