dinsdag 25 februari 2014

Dinsdag 25 februari 2014

Westlands nieuws


Verburch is druk bezig om de selectie voor seizoen 2014-2015 vorm te geven. Nieuwe hoofdtrainer Dennis van den Steen en Technisch Coƶrdinator Pieter Batenburg gaan daarbij de gesprekken aan met spelers van zowel de zaterdag- als de zondagselectie. Op dit moment zijn de volgende spelers "vastgelegd" voor komend seizoen
  • zondagspelers: Sander Bom, Bart van Zijl, Daan Broer eb Rick van Luijk
  • zaterdagspelers: Damon Duivenvoorde, Joey van Leeuwe, Sander Rens

Jessie v.d. Burg (ex-Velo) gaat op zoek naar een andere club. Dat heeft hij afgelopen week kenbaar gemaakt aan technisch verantwoordelijken van Haaglandia zo.  Overigens valt in het AD van maandag te lezen, dat de club in gesprek is gegaan met de zondagselectie, om komend seizoen op zaterdag te gaan spelen bij de Rijswijkse club.

De Stichting Topsport Nieuwenhoorn roept leden op om het bestuur van Nieuwenhoorn een Algemene Ledenvergadering uit te laten schrijven. De Stichting Topsport Nieuwenhoorn zorgt er al jaren voor dat de zondag afdeling van Nieuwenhoorn op zeer hoog niveau kan acteren. 2 weken geleden werd er door het bestuur van de hoofdklasser besloten te stoppen met prestatief voetbal op zondag en zich volledig te gaan concentreren op de zaterdag. De stichting vind dat iets te kort door de bocht en wil dat de leden zich hierover eerst uitspreken (bron Voetbal Rotterdam.)
Haast is geboden want diverse selectiespelers zijn al actief op zoek naar een andere vereniging

de wedstrijden 


Westlandia en Quintus zouden  elkaar vanavond in de return voor de FeVoWest-beloftencompetitie treffen Quintus wil zich echter richten op de komende wedstrijd tegen Maasdijk c.q. het kampioenschap van de 4e klasse. Daarom heeft de ploeg uit Kwintsheul zich afgemeld voor vanavond.

KMD speelt voor dezelfde cup tegen de beloftes van Maasdijk. De return staat gepland voor 11 maart.

De onder 23  van Schipluiden speelde ook voor de FeVoWest-beloftencompetitie en wel tegen SC Monster. Het werd 0-4.

Vandaag weer een aantal wedstrijden in de 1/8 finale van de districtsbeker:
  • Haaglandia - Excelsior M. 1-1 de tricolores namen de pingels beter 
  • Capelle - Katwijk 4-3
  • Deltasport - Woerden 1-0
  • Sportlust'46 - Alphense boys 3-2
  • Vitesse D. - Oude Maas 2-2  Oude Maas door na strafschoppen
  • Zwaluwen - Barendrecht 1-2

Overig nieuws



Op 13 maart vindt de “Dag van de Sportaccommodaties” plaats in Houten. Deze dag staat met name in het teken van de allernieuwste trends, de laatste regelgeving en slimme productinnovaties op het gebied van sportaccommodaties.

--------

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten