maandag 3 februari 2014

Maandag 3 februari 2014

Westlands nieuws

Westlandia pakte gisterenmiddag op de Hoge Bomen de 2e periodetitel. Pas na het laatste fluitsignaal werd bekend dat directe concurrent De Dijk in de laatste minuut een 1-0 voorsprong verspeelde. Het was reden voor de selectie om samen met de supporters een mooi feestje te bouwen.
Opvallend was dat Mick Enthoven, als vervanger van de geschorste Robin Faber, een puike wedstrijd op de mat legde. Hij werd door de commissie van wijze mannen uitgeroepen tot man of the match.
Ondanks de belangen voor de thuisclub, liet trainer Willem den Besten in het laatste kwartier 2 spelers debuteren. Timo Ploemen en Hamza el Iddri, vorig jaar beiden nog spelend in de A1 van Westlandia, maakten hun eerste minuten in de hoofdklasse.

Bryan Vermeulen van MSV'71 smaakte het genoegen om afgelopen zaterdag 2x te scoren. Het waren zijn eerste goals in de competitie van dit seizoen. Hetzelfde overkwam ook Arthur van Dop van Schipluiden.
Van de 49 doelpuntenmakers, scoorden Tim Hofman (Loosduinen), Dave Rennes (MSV'71), Henri Kraan (Naaldwijk), Johan de Bloois ((Naaldwijk), Laurens Bouritius ((Naaldwijk), John  Bekker (VDL), Mike Brouwer (Westlandia zo.) en Dean van Ooijen (Westlandia zo.) hun eerste competitiegoal.

de prestatiecurve

Maasdijk is na afgelopen zaterdag nog steeds de meest productieve ploeg. De mannen van Patrick Fieret hebben al 68 gescoord.
De Maasdijkers worden op de voet gevolgd door Quintus (65) en Honselersdijk (65).
FC 's-Gravenzande heeft er slechts 21 gemaakt.

Westlandia za. blijft, tot deze speelronde, de enige ploeg in de regio zonder nederlaag.

Verburch zo. (??) en Lyra (40) hebben het lastig om de verdediging gesloten te houden. De achterhoede van Loosduinen heeft de zaakjes beter voor elkaar. In 12 wedstrijden vielen er maar 8 tegendoelpunten.

De neutrale toeschouwer komt bij Quintus echt aan zijn trekken. Bij de wedstrijden van het team van Wim Baggerman werd al 92x (65-27) extra afgetrapt.
Bij SC Monster zagen de toeschouwers dit seizoen pas 19 goals (24-15)

speelronde 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 21 23 24 25 26 27 28 29 30