donderdag 27 februari 2014

Donderdag 27 februari 2014

Westlands nieuws

Jesse Lub, nu nog Nieuwenhoorn, is volgend seizoen Westlandiaan (zondagselectie). De doelman heeft de jeugdopleiding van Excelsior M. doorlopen en  maakte een aantal jaar deel uit van de A-selectie. Afgelopen seizoen stond hij onder de lat van MVV'27. Met die ploeg werd hij kampioen van de 3e klasse..

1/4 finale van de districstbeker
  • Excelsior M. tegen de winnaar van de wedstrijd Nieuwenhoorn-SHO. 
  • 4e klasser Feyenoord van trainer Harry Akkermans moet naar hoofdklasser Sportlust'46. 
  • Capelle -Oude Maas
  • Deltasport - Barendrecht
Wedstrijden staan gepland voor  zaterdag 29 maart (gereserveerd voor inhaal en beker)

De nieuwe aanwinst van Westlandia, Kees Ketting, laat in het AD weten dat hij klaar is voor de overstap van VDL naar de hoofdklasser uit Naaldwijk. Het is zijn verwachting dat het de eerste helft van het seizoen  voetballend aanpoten zal zijn.
Het was overigens voor de trainer, selectie en supporters wel even slikken dat de sterkhouder van de 2e klasser uit Maassluis zijn transfer op de club bekend maakte, maar volgens Ketting wordt die overstap hem wel gegund.

de wedstrijden 


In de 1e t.m de 4e klasse is er een volledig programma. De top van het amateurvoetbal gaat inhalen oefenen of carnaval vieren. De WOS zal in ieder geval van de onderstaande wedstrijden flitsen uitzenden:

  • FC ’s-Gravenzande-XerxesDZB door Henk Schaafsma
  • Lyra-Vitesse Delft door Johan Voskamp
  • SC Monster-Naaldwijk door Willem Lenting
  • MVV’27-Be Fair door Leo Alleblas
  • Quintus-Maasdijk door Ruud de Jong radio en Leo de Jong TV
  • Magreb’90-VELO door Stefan van Eijk
  • Schipluiden-Delft door Piet VoskampFC Lisse-Den Hoorn door Martijn Molenaar

Ajax mag vandaag in Oostenrijk proberen de zeper van 3-0 tegen Red Bull goed te maken. De winnaar speelt tegen de winnaar van de wedstrijden tussen Maccabi Tel Aviv-FC Basel (0-0)

AZ treft in eigen huis Slovan Liberec. De uitwedstrijd werd in de slotfase met 1-0 gewonnen. De winnaar speelt  tegen de wiinnaar van FC Anzhi-RC Genk (0-0)

Overig nieuws


Belastingdienst doet inval bij WKE Bron DVH

EMMEN - De Belastingdienst heeft dinsdagmorgen een inval gedaan op het woonwagenkamp De Ark in Emmen. De op dit centrum gevestigde voetbalclub WKE zou een schuld hebben van 570.000 euro.
De bedoeling was dat de mensen van de belasting het geld zouden innen bij de bestuurders van de voetbalclub maar die waren in geen velden of wegen te bekennen. Daarop werd beslag gelegd op roerende goederen. WKE heeft tot 11 april de tijd om de schuld aan de fiscus te betalen. Daarna kan er tot inbeslagname van de roerende goederen worden overgegaan.
Woordvoerder Adriaan Ros van de Belastingdienst kan met het oog op de wettelijke geheimhoudingsplicht niet op specifieke gevallen ingaan. Wel wijst hij er op dat er, op het moment dat er beslag wordt gelegd, al een heel traject is afgelegd
© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten