donderdag 13 februari 2014

Donderdag 13 februari 2014

Westlands nieuws


Robin Knoester zal een tevreden trainer zijn. Met zijn selectie van FC 's-Gravezande presteert hij goed in het 1e jaar hoofdklasse. De spelers van zijn selectie zijn ook tevreden, hetgeen mag blijken uit alle "contractverlengingen". Deze week gaven nog eens 7 spelers aan dat zij volgend seizoen actief zijn op het Julianasportpark. Het zijn:
Kay vd Bos, Sven Looyestein, Dennis v Dijk, Steve Escalona, Robin van der Meer, Ben Klop en Ruud Barendse

Ook Nick van Vliet is komend seizoen weer actief op Sportpark de Hoge Bomen. De Maasdijker plakt er een 3e seizoen aan vast bij hoofdklasser Westlandia.

De site van de WOS meldt het volgende:
Bestuur KNVB in beroep tegen tuchtuitspraak
Het bestuur amateurvoetbal van de KNVB gaat zelf in beroep tegen de uitspraak van de KNVB-tuchtcommissie betreffende de gebeurtenissen tijdens en na afloop van de wedstrijd Quintus-Hargasport. Dit is woensdag door Quintus bevestigd.
Het bestuur van de Heulse vierdeklasser heeft afgelopen weekend zelf gesprekken gevoerd met de KNVB.
Door de tuchtcommissie werden twee betrokken spelers van Hargasport een straf van vier maanden schorsing opgelegd. Daarnaast kreeg de club drie punten in mindering en een geldboete. Dit omdat spelers van de Schiedamse club tijdens de wedstrijd zowel de arbiter als Quintus-voorzitter Marcel Vis aangevallen zouden hebben.

de wedstrijden 


Dinsdagavond was VELO te gast bij Quick Boys.  Het werd voor trainer Cees Tempelaar een weerzien met bekenden van zijn oude club. De wedstrijd werd voor de Wateringers helaas met 5-1 verloren(Joery Verbeek).

Komend weekend is voor de Top- en Hoofdklassers een reguliere speelronde. De overige klasses werken een inhaalprogramma af.
De wedstrijden (met verslaggevers WOS-radio)

  • Excelsior M - Kozakken Boys (Paul Keijzer)
  • Smitshoek - FC 's-Gravenzande (Johan Voskamp)
  • TAVV - HVC'10 (Ruud de Jong)
  • Westlandia - Zuiderpark
  • KSD/Marine - Loosduinen (restant 42 minuten bij 1-1 stand)
  • HBSS - Quintus (Martijn Molenaar)
  • MSV'71-Real Parbo (Stefan van Eijk)
  • HermesDVS - Quintus
  • ----------
  • RKAVV - *P2* Westlandia zo. (Henk Schaafsma)
  • VELO - Nieuwerkerk (Sjoerd de Vos)
  • Voorschoten'97 - Schipluiden (Leo Alleblas)


Overig nieuws


Hockeyvereniging HV Westland ziet de inspanningen voor de aanleg van het waterveld betaald worden. Tijdens het WK voor dames en heren, zullen de selecties van

Olympische Winterspelen

Jac. Orie uit Poeldijk ging woensdagmiddag compleet uit zijn dak. De schaatscoach zag dat zijn pupil Stefan Groothuis in een zinderend wedstrijd goud winnen op de 1.000 meter schaatsen. Afgelopen maandag was hij met zijn jongens goed voor zilver (Jan Smeekens) en brons (Ronald Mulder).

Donderdagmiddag wordt het weer spannend voor Oranje. Op de 1.000 meter dames komen voor Nederland Irene Wüst,Lotte van Beek, Margot Boer en Marrit Leenstra

De heren shorttrackers (Niels Kerstholt, Sjinkie Knegt, Freek van der Wart) gaan voor succes op de 1.000 meter. 

Last but not least strijden de dames (Jorien ter Mors en Yara van Kerkhof) voor eremetaal op de 500 m. shorttrack

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten