woensdag 12 februari 2014

Woensdag 12 februari 2014

Westlands nieuws


De zondagselectie van Westlandia begint verder vorm te krijgen. De club meldt op de eigen site dat ook de jonkies van de selectie, t.w. Ricardo v.d. Zalm, Timothy le Duc, Vince Olsthoorn en Hamza El Yddri bijgetekend hebben,
Rob Klop, die sinds medio september 2013 herstelt van een kruisbandoperatie,  hoopt ook volgend seizoen weer actief te zijn op het hoogste niveau van de Naaldwijkse club.

Al jaren lang worden de keepers van de seniorenselectie van FC 's-Gravenzande getraind door Hans Suiker. In goed overleg is besloten om de samenwerking na dit seizoen niet voort te zetten.

de wedstrijden 


Komend weekend staat voor een aantal verenigingen in het teken van inhalen. Dat betekent dat eerder geplande oefenwedstrijden gewijzigd moeten worden. Vast staat dat de volgende clubs vriendschappelijk tegen elkaar gaan  spelen:
  • Naaldwijk - KMD
  • Monster - BVCB


De KNVB heeft een aantal wedstrijden vastgesteld waardoor het programma voor de Flynth Westland Cup gewijzigd moest worden.
Hierdoor luidt nu het voorlopig programma :
di. 18-02              20.00     Verburch (za) – Honselersdijk
zo. 23-02             14.00     Schipluiden – Den Hoorn
di. 18-03              20.00     MVV’27 – Loosduinen

di. 25-03              20.00     Naaldwijk – Quintus

Overig nieuws


Topklasser Chabab uit Amsterdam zal vanaf komende zondag de thuiswedstrijden gaan spelen op het complex van Blauw-wit. Voor de competitie is op die dag het 1e elftal van VVSB (getraind door Wilfred van Leeuwen) te gast op de sportpark Sloten.

Olympische Winterspelen

Vandaag de 1.000 meter voor de mannenschaatsers,  Voor Oranje starten Mark Tuitert, Stefan Groothuis, Koen Verweij en Michel Mulder. De Olympische kilometer start om 15:00 uur. \
Er zijn vandaag geen andere sporten waar landgenoten in actie komen.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten