zondag 20 oktober 2013

Zondag 20 oktober 2013

Westlands nieuws

De dames van ADO zijn aardig van slag. Na de grote nederlaag in Luik, werd vrijdagavond in eigen huis verloren van PEC Zwolle (1-3). De laatste 2 goals van de dames van Zwolle vielen pas in blessuretijd. Alleen Mandy van Dijk kreeg in de slotfase nog speeltijd van trainer Sarine Wiegman

Maasdijk werd zaterdag uitgeschakeld voor de beker (groep 2). Volgens de site van de selectie, groef de tegenstander zich behoorlijk in en counterde meer dan verdienstelijk naar de winst (0-3). Trainer Fieret van Maasdijk had echter wel ruim een half elftal "rust" gegeven. Volgende week moet zijn team er voor de competitie immers weer staan!

Overig voetbalnieuws

HSMH - VELO gestaakt bij stand van 1-0(bron WOS)
Het voetbalduel tussen het Haagse HMSH en VELO uit Wateringen is zondag gestaakt. De scheidsrechter nam deze beslissing nadat hij meerdere vervelende opmerkingen naar zijn hoofd kreeg.
Bij het staken in minuut 37 leidde HMSH met 1-0. Aanvoerder en keeper Pascal van Eck vond dat de tegenstander heel fel reageerde na een getrokken gele kaart op een overtreding van VELO, zo zei hij in WOS Sport. Vervolgens sloeg de vlam in de pan.

De wedstrijden

thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Westlandia Hollandia 2-3Torben Halverhout en Anwar Beeldstro
HMSH VELO ---Gestaakt bij stand van 1-0
Schipluiden Wilhelmus 2-1Koen Gobel, Mark Vermeulen
DOSR Verburch 3-0---
Full Speed Den Hoorn 1-6Donny van den Bos 2x,Tom van Velzen, Bas de Joode, Donny Slot en Darby Macaraeg