zaterdag 19 oktober 2013

Zaterdag 19- oktober 2013

Westlands nieuws

Door doelpunten van Roy Vermolen en Silvio Vermeer hebben de beloftes van FC 'Gravenzande afgelopen dinsdag met 2-1 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Quick

Op zaterdag 28 december 2013 vindt de NK Voetbalquiz (voorheen Excelsior M. Voetbalquiz) weer plaats. Voor de 14e keer is Maassluis de plaats van handeling. Alleen zal de quiz dit keer op een nieuwe locatie plaatsvinden: Theater De Koningshof.
De organisatie van de quiz is in vertrouwde handen van Hans-Jörgen Nicolaï

De wedstrijden

thuis uit uitslag doelpuntenmakers
competitie
FC 's-Gravenzande Kloetinge 3-1Michiel vd. Berg 2x en Domingos Lopes de Brito.  Historische (1e) overwinning van de FC in de hoofdklasse.
Naaldwijk Vitesse D. 2-3Aike v.d. Bos en Jacco Wevers
KMD Ariston'80 6-1Niels v.d. Berg (200e goal van de 3e klasse C dit seizoen), Jesse de Waard 2x, Jules Maring, Theo Wilschut en Daan van Rossum

Overig nieuws

Sparta R, heeft vrijdagavond in blessuretijd een punt gered bij MVV (1-1). Voskamp speelde de gehele wedstrijd, maar scoorde niet. Langedijk mocht 8 minuten voor tijd en met een gele kaart op zak, van zijn trainer gaan douchen.

Excelsior R. wist in Den Bosch 2x een achterstand goed te maken. De 3e keer lukte dat niet. Jeff Stans speelde in de Brabantse hoofdstad niet mee.

Vilhena mag vanavond in Deventer met Feyenoord proberen 3 punten te halen.Het is overigens af te wachten wat coach Koeman zal gaan doen met zijn middenveld nu  Otman Bakkal wedstrijd-fit is.