maandag 21 oktober 2013

Maandag 21 oktober 2013

Westlands nieuws


Westlandia komt morgenavond met 2 teams in actie
  • Westlandia zo. 2 speelt voor de beker tegen het 1e team van Ter Leede
  • Westllandia onder 21 ontvangt de leeftijdsgenoten van Excelsior'20

Diverse Westlandse verenigingen zijn  na 6 wedstrijden bezig met een goede reeks en zijn nog in de race voor de 1e periodetitel (gaat over 8 wedstrijden)

  • 2e klasse HVC'10 : 1e plaats en 4 punten los op nummer 2 Be Fair
  • 3e klasse Westlandia za, 1e plaats en 1 punt voor op Honselersdijk, Die Haghe en Houtwijk
  • 4e klasse Verburch za. 1e plaats en 1 punt voorsprong op Maasdijk
  • 2e klasse Schipluiden 1e plaats en 1punt meer dan ROAC
  • 3e klasse Den Hoorn 1e plaats en 3 punten meer dan FC Lisse.

Overig voetbalnieuws


Vóór de start van het huidige seizoen was aangekondigd dat de A- en B-junioren in het weekend van 2 en 3 november met het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) gaan werken. Helaas zijn we de afgelopen maanden geconfronteerd met onvoorziene en functionele problemen.

Hierdoor moeten wij de invoering van het DWF bij de A- en B-junioren in de categorie-B uitstellen tot het nieuwe kalenderjaar. Voor het genomen besluit tot uitstel van deze invoering rekenen wij op uw begrip.

Op dit moment wordt door diverse partijen met veel personele en specialistische inzet intensief onderzoek gedaan naar het KNVB-systeem. Bij dit onderzoek is juist in de weekenden sprake van continue ‘dijkbewaking’. Wij realiseren ons dat het niet goed functioneren van het KNVB-systeem, vooral bij de invulling van het DWF, bij veel personen tot ergernis heeft geleid.

Dit betreuren wij. De KNVB stelt dan ook alles in het werk om de betrouwbaarheid en snelheid van de verwerking van ingevoerde gegevens zo snel mogelijk op orde te krijgen. Door dit uitstel komt een langere periode, zonder invoering van een nieuwe fase, beschikbaar. Dit zal de stabiliteit in de huidige functionaliteit ten goede komen. (bron KNVB)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten