zaterdag 6 juli 2013

Zaterdag 6 juli 2013


Westlands nieuws

Vandaag is het feest op het Julianasportpark in '-Gravenzande. De selectie van de plaatselijke FC. speelt voor meer dan 2.000 toeschouwers tegen Swansea City. De wedstrijd begint om 15:00 uur.
Eindstand 0-2. Knap resultaat van de selectie van trainer Knoester

Oefenwedstrijden Westlandse profs:

  • ADO DH - Cercle Brugge 0-1
  • VV Unio - Excelsior R 0-8 (Janga speelt laatste deel van de wedstrijd en scoort de laatste goal. Stans stond in de basis en werd kort voor tijd gewisseld.)
  • SHO - Sparta R. 2-8 (1x Johan Voskamp)


De overschrijvingen worden door de KNVB in principe vóór 5 juli 2013 verwerkt. De verenigingen kunnen dan in Sportlink zien of de overschrijving is verleend. Mocht na 5 juli een overschrijving van een speler niet in Sportlink staan, dan kan de functionaris van de vereniging, belast met overschrijvingen, contact opnemen met de afdeling overschrijvingen van West II. De spelerspassen worden automatisch aangemaakt voor de nieuwe vereniging en worden naar de secretaris van die nieuwe vereniging gestuurd.
Een verzoek tot overschrijving dat na 15 juni 2013 binnenkomen, wordt behandeld als dispensatieoverschrijving.



Overig opmerkelijk nieuws

Afgelopen donderdag heeft de selectie van Alphense Boys afscheid genomen van het seizoen en de hoofdtrainer. De beruchte 5 spelers waren op deze avond niet welkom.
Overigens zal  één van die 5 spelers de club voor de rechter dagen. Brian Lions is namelijk van mening dat hij onterecht is geroyeerd. Met behulp van getuigen wil hij zijn naam zuiveren. Sterk punt daarbij is dat hij door de tuchtcommissie niet is opgeroepen om verantwoording af te leggen over het gebeuren na de wedstrijd van Alphense Boys tegen Haaglandia.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten