vrijdag 5 juli 2013

vrijdag 5 juli 2013


Westlands nieuws

Sportclub Monster heeft zicht donderdag geplaatst voor het NK Beach Soccer  Na het  succesvol verlopen Westlands beach soccer toernooi van afgelopen zaterdag in Ter Heijde, werd na 2 speeldagen (dinsdag en donderdag) ook het Haaglanden beach soccer toernooi gewonnen..
Deze laatste titel geeft het recht om op zaterdag 13 juli  mee te strijden om het Nederlands kampioenschap (Scheveningen)
Het team bestaat uit de selectiespelers: Koen Warners, Michael de Jager, Patrick Johler, Bram Geers, Benardo Bor, Jordi van Maanen, Kees Hendriks, Jeffrey van Vliet, Marnix van der Caaij, Mitchel Lelieveld.

Sparta heeft het niet getroffen met de loting voor de "Amstelcup". Johan Vosmap en zijn ploeggenoten moeten in de 2e ronde naar bekerhouder AZ.

De Graafschap is in diezelfde bekerronde gastheer voor Excelior R.. Den Haag zal ook op reis moeten en wel  naar de amateurs van GVVV inVeenendaal.

Sparta heeft acfscheid genomen van doelman. Nico Pellatz. Hij tekende donderdag een 2-jarig contract bij Dynamo Dresden. Het betekent overigens niet automatische dat Roy Kortsmit bij de Rotterdammers de nr. 1 onder de lat wordt. William Vloet heeft namelijk direct de 38-jarige Khalid Sinouh  als sluitpost aangetrokken.


Overig opmerkelijk nieuws

VVOG kan wederom op zoek naar een nieuwe trainer. In feburari werd bekend dat  de zittende trainer, Dwight Lodeweges, de overstap zou maken naar SC Cambuur. Marco Roelofsen werd aangetrokken als zijn opvolger. Nog voordat hij zijn eerste training voor het nieuwe seizoen heeft kunnen geven, vertrekt hij naar de beloften van SC Heerenveen.
De club uit Harderwijk zal bij het zoeken naar een nieuwe trainer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten