zondag 7 juli 2013

Zondag 7 juli 2013


Westlands nieuws

Vandaag mag Excelsior M. oefenen tegen de houder van de Engelse League Cup Swansea. De selectie van trainer Laudrup bereidt zich in Nederland voor op de kwalificatie-wedstrijden in de Europa League.
Overigens moeten de triclores voor deze oefenwedstrijd extra kosten maken. De Engelsen willen niet op kunstgras spelen. Daarom wordt er uitgeweken naar veld 4. De club moet daarvoor wel een extra tribune bouwen.
Swansea wint met 5-1. Sten Wever scoorde voor de tricolores

Van de site van de WOS
De contributie voor de leden van voetbalvereniging HVC '10 moet met ingang van het nieuwe seizoen noodgedwongen omhoog. "De begroting voor het seizoen 2013-2014 is de eerste begroting van HVC’10 sinds de oprichting in 2010 waarbij het grote moeite heeft gekost deze sluitend te krijgen", aldus voorzitter Piet van der Wel in een nieuwsbrief.
Door de dalende kantineomzet, afname van het aantal leden en lagere sponsorinkomsten is volgens het bestuur van de fusieclub uit Hoek van Holland een contributieverhoging onvermijdelijk.


Overig opmerkelijk nieuws

De gemeente Rucphen heeft de oefenwedstrijd tussen NAC en Swansea City van komende woensdag 10 juli afgelast. Men kan op en rondom het complex de veiligheid niet kan garanderen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten