vrijdag 7 juni 2013

Vrijdag 7 juni 2013


Westlands nieuws

Oud-trainer van Lyra en Excelsior M.,  Aad Andriessen, zal zijn loopbaan bij XerxesDZB vervolgen als trainer van het 2e  elftal. Het elftal, dat volgend seizoen volledig zal bestaan uit jonge talentvolle voetballers heeft als opdracht meegekregen (een aantal van) deze spelers klaar te stomen voor de hoofdmacht. Daarmee is, volgens de club, deze functie een logisch vervolg op de afgelopen twee seizoenen waarin hij de functie van hoofd jeugdopleiding had.

---

De WESTLANSE TRANSFERMARKT

Zaterdag 15 juni sluit de overschrijvingsterrmijn voor de amateurs. Een aantal verenigingen heeft in de afgelopen periode via de eigen site en/of de (sociale) media de mutaties gecomminiceerd.  Deze zijn inmiddels in het overzicht van de selectier voor komend seizoen verwerkt  (ZIE HIER).
Aanvullingen en correcties kunnen gemaild worden naar Westlandsvoetbalnieuws

De selectie van Honselersdijk is bijgewerkt.

  • Trainer Piet Boon krijgt de beschikking over een paar talentvolle A-junioren die de overstap gaan maken naar de senioren. 
  • Thom van Berkel heeft door een blessure een tijd niet kunnen spelen, Hij gaat nu de draad weer op pakken, maar  heeft besloten dat niet bij Verburch maar op de Strijphorst te doen
  • Ook Niels Bransen hoopt na een druk jaar weer fit aan te sluiten bij de selectie. 
  • Last but not least komt Kenan Muminovic over van MSV'71.  Muminovic maakte samen met o.a. Marcel Bruggeling deel uit van succesvolle B1 van Westlandia (seizoen 2004-2005). Dat team stond toen onder leiding van ..... Piet Boon

Ook MVV'27 heeft een aantal mutaties gemeld. Hiertbij staan o.a. een  3 tal spelers van Excelsior M. (Robert van Mierlo, Fabian Vermeer en Luigi Botea). De overige mutaties in de selectie van nieuwe trainer Martin Vermeer staan op de selectiepagina  (ZIE HIER).

Mike Peereboom is volgend seizoen het Haantje. Hij maakt namelijk de overstap van Sportclub Monster naar Quick in Den Haag.


Overig opmerkelijk nieuws

In de loop van vandaag (ca. 14:00 uur) zal de tuchtcommissie uitspraak doen in de zaak Alphense Boys en Haaglandia.
Vooruitlopend op de uitspraak heeft de club uit Alphen a/d Rijn besloten om 5 spelers te royeren. In de media laten een paar betrokken weten dat ze respectloos door de club behandeld zijn, door niet met hen in gesprek te gaan. Ze hebben de mededeling telefonisch of per SMS ontvangen.
Abdel Zouzou laat zelfs in het AD optekenen
Volgend seizoen ga ik lekker in mijn woonplaats Utrecht voetballen bij Magreb'90, in de zondagse eerste klasse. Ik hoop dat Alphense Boys naar onze klasse wordt teruggezet, want dan kan ik tegen hen misschien wel een goaltje meepakken.

Alphense Boys laat op de eigen site weten dat de tuchtcommissie pas later op de dag, mogelijk pas vanavond, uitspraak zal doen.  De zitting over de "matpartij" na afloop van Alphense Boys tegen Haaglandia  duurde donderdag meer dan 4 uur..
Rond 20:30 waren de verenigingen nog niet gebeld door de bond
---


De wedstrijden

15:30 uur Indonesiƫ - Nederland (oefenwedstrijd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten