donderdag 6 juni 2013

Donderdag 6 juni 2013


Westlands nieuws

De organisatie van de Flynth Westlandcup kan zaterdag rekenen op een "volle bak". In de finale staan namelijk Westlandia en VELO. Met dank aan de historie tussen beide verenigingen, is er vooraf al zeker sprake van een beladen potje.
De titelverdediger uit Wateringen wist woensdagavond pas in de verlenging die plaast af te dwingen door af te rekeningen met Sportclub Monster. (5-3),
Beide teams spelen voor de 13e keer de finale. De laatste confrontatie in een finale dateert van 4 juni 2005. Door doelpunten van Jasper van Dijk, Bart van Schie en Johan Voskamp.... won Westlandia de prestigieuze prijs voor teams uit de regio.

De WOS zet komende zaterdag de verslaggevers in op de volgende voetbalwedstrijden:
  • 13.30 uur Ladies Cup: sc Monster-Westlandia door Willem Lenting
  • 14.30 uur KMD-VDL door Piet Voskamp en Johan Voskmap
  • 17.00 uur Finale Westland Cup door Henk Schaafsma en Martijn Molenaar(radio) en Leo de Jong (TV)
De WESTLANSE TRANSFERMARKT

Zaterdag 15 juni sluit de overschrijvingsterrmijn voor de amateurs. Een aantal verenigingen heeft in de afgelopen periode via de eigen site en/of de (sociale) media de mutaties gecomminiceerd.  Deze zijn inmiddels in het overzicht van de selectier voor komend seizoen verwerkt  (ZIE HIER).
Aanvullingen en correcties kunnen gemaild worden naar Westlandsvoetbalnieuws

  • VV Naaldwijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met Said Aouladsaid . De speler keert terug op de Hoge Bomen na een verblijf bij Honselersdijk
  • Keeper Richard de Moedt verruilt Verburch voor een plaats onder de lat bij Hoekpolder. Bij de kerverse 3e klassser van trainer Sjaak Polak moet hij de strijd aanbinden Ronnie Sa


Overig opmerkelijk nieuws

Nog voordat de tuchtcommissie uitspraak heeft gedaan, heeft Alphense Boys  zelf maatregelen getroffen. Volgens berichten in de media zouden 5 selectiespelers hun lidmaatschap ontnomen zijn.
Vanavond wordt de zaak door de tuchtcommissie van de KNVB achter gesloten deuren behandeld. Morgen in de loop van de ochtend zal de uitspraak bekend gemaakt worden.


De wedstrijden

20:30 uur Duitsland - Nederland (EK onder 21)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten