donderdag 20 juni 2013

Donderdag 20 juni 2013


Westlands nieuws

Ook Quintus heeft een aantal mutaties in de selectie voor komend seizoen. Wim Baggerman begroet komend seizoen Jaco Lemckert (Lyra), Roy van Velden (KMD), Erwin van Luijk (Verburch). Uit de eigen jeugd maken  Rob van Binsbergen, Marlon de Niet, Danny Maat, Ruud Kester en Jeff Zuidgeest de overstap. Zie voor overige info het overzicht van de selecties voor seizoen 2013-2014

Van de site van Westlandia
2012-06-17busje01Voor het komende seizoen heeft Westlandia de beschikking over een 9-persoons busje geheel in Westlandia-stijl. Hiermee krijgt Westlandia als eerste club in het Westland de mogelijkheid om doordeweeks spelertjes, die wat verder weg wonen en graag op Westlandia willen voetballen, op te halen van school of huis voor de training. In het weekend kan het busje tegen een geringe vergoeding worden ingezet voor het vervoer van teams naar uitwedstrijden.
Wij denken dat we wederom een stap voorwaarts zetten in het verbeteren van de faciliteiten van onze vereniging. 

1e elftalspeler Patrick Schilperoort van MSV'71is al lange tijd geblesseerd. Via een scan is nu geconstateerd dat hij een liesbreuk heeft. Afgelopen woensdag is hij geopereerd . 


Overig opmerkelijk nieuws

De promotie naar de 2e klasse van voetbalvereniging IJVV uit IJsselmuiden is op 1 juni uitgelopen op een drama. Tijdens een rondrit op een vrachtauto vielen 5 mensen van de wagen. De club meldt nu op de site dat één van de slachtoffers van dat incident afgelopen maandag is overleden.

FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -


21:00 uur Spanje - Tahiti
00:00 uur Nigeria - Uruguay





Geen opmerkingen:

Een reactie posten