woensdag 19 juni 2013

Woensdag 19 juni 2013


Westlands nieuws

Robin van Zanten stond enige tijd geleden op het overzicht van nieuwe selecties (HVC'10) als een speler die zou gaan stoppen met (selectie-)voetbal.  In de diverse transferoverzichten staat nu echter dat hij overschrijving heeft aangevraagd naar SC Monster. In het komend seizoen zal duidelijk worden of hij naar sportpark Polanen gaat om bij een lager/vriendenteam te gaan spelen of dat hij aansluit bij de selectie van trainer Marten Glotzbach.

SVV uit Schiedam heeft ook de 4e en laatste kans op promotie naar de 2e klasse verspeeld. Op het veld van Alexandria'66 werd er met 2-1 verloren van Groeneweg. 
Met 6 punten voorsprong werd in de slotfase van de competitie de titel verspeeld aan Omnoord. Vervolgens verloor men de finale van de nacomptite van  Meeuwenplaat en afgelopen zondag ging het ook mis in de wedstrijd tegen lucky loser OHVV.
De 4 genoemde tegenstanders van SVV, komen mogelijk in de 2e klasse bij Schipluiden

VV Maasdijk heeft naast 3 versterkingen van buitenaf ook Bart Hofstede. Michel Ammerlaan en Marijn Langenberg overgehevekd vanuit de A-jeugd, A1-Keeper Tim Middelburg was afgelopen maanden al actief voor het 1e elftal

Ook bij MSV'71 zijn er nog aanvullende mutaties te melden
  • KOMEN: Jeffrey Mansveld (Victoria'04)
  • GAAN: Erik van Eijkelnburg  (CWO)

Swansea City speelt in de voorbereiding een aantal wedstrijden in Nederland. De primeur is voor FC's-Gravenzande op 6 juli. Vervolgens gaat de selectie van Laudrup nog naar Excelsior M (7 juli),  NAC (10 juli) en ADO Den Haag (13 juli). Of doelman Vorm erbij kan zijn, hangt af van zijn vakantie. Hij was immers met Oranje mee naar Azië.

x


Overig opmerkelijk nieuws

Terwijl de meeste clubs het zondagvoetbal de rug toekeren, start Victoria''04  toch met een nieuw standaardelftal op die dag. Dit wordt mede mogelijk door de komst van een aanzienlijk aantal spelers van CWO zo.

FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -


21:00 uur Brazilië - Mexico
00:00 uur Italië - Japan




Geen opmerkingen:

Een reactie posten