vrijdag 20 november 2015

Wilfred van Leeuwen blijft verbonden aan VVSB


Van de site van VVSB
Wilfred van Leeuwen blijft verbonden aan VVSB
Geplaatst op, 19-11-2015
Het bestuur van VVSB is verheugd te kunnen mededelen dat Wilfred van Leeuwen ook volgend seizoen coach van ons vlaggenschip is. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en zien voldoende ruimte om gezamenlijk verdere progressie te boeken. Hiermee gaan Wilfred en VVSB een vierde seizoen van samenwerking in.
VVSB heeft de ambitie om met de selectie het ingeslagen proces richting de Landelijke Divisie te vervolmaken en daarin een rol van betekenis te spelen. De positieve ontwikkeling van spelers in het eerste en tweede elftal en onder -23 draagt daaraan bij.
Dat proces kenmerkt zich verder door een volwassen manier van spelen met aantrekkelijk combinatiespel. De rek bij de spelersgroep is er nog lang niet uit en stap voor stap, zoals dat bij VVSB gebruikelijk is, worden de randvoorwaarden naar een hoger niveau getild. De accommodatie blijft daarin een beperkende factor vooralsnog, maar rondom de spelersgroep bekijken we waarin we verbeteringen kunnen realiseren. Zo is er naast de eerdere investering in video-analyses bijvoorbeeld ook geïnvesteerd in hartslagmeters en monitoring apparatuur.
We wensen Wilfred en de selectie uiteraard succes toe om de ambities in de competities en het bekertoernooi waar te maken.

Wilfred van Leeuwen was een aantal jaren geleden hoofdtrainer van Westlandia. Met zijn team pakte hij het kampioenschap in de hoofdklasse A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten