donderdag 12 november 2015

Onder 19 jaar: Nederland -Engeland in 's-Gravenzande Uitslag 2-2


Van de site van FC 's-Gravenzande

Onder 19 jaar: Nederland -Engeland in 's-Gravenzande
OranjeOnder19Het Nederlands elftal onder 19 jaar speelt donderdag 12 november een oefeninterland tegen Engeland. De formatie van KNVB-coach Aron Winter komt in actie op het veld van FC 's-Gravenzande. De aftrap is om 19.30 uur.
Kaarten voor dit duel zijn in de voorverkoop te bestellen via verenigingsmanager@fcsgravenzande.nl. De prijs voor een toegangskaart is €4,00. Voor groepen van tien of meer personen geldt een actietarief van €2,00 per ticket.
Oranje onder 19 hoopt zich dit seizoen te plaatsen voor het Europees kampioenschap in Duitsland. De eerste kwalificatieronde vindt van 7 tot en met 12 oktober plaats in Frankrijk. Bekende namen in het team van voormalig Oranje-international Aron Winter zijn onder anderen Steven Bergwijn (PSV), Abdelhak Nouri (Ajax) en Frenkie de Jong (Willem II).

Steven Bergwijn opende voor oranje de score. Vlak na rust werd de voorsprong vergroot tot 2-0, door Sam Lammers. beide spelers maken deel uit van de jeugdopleiding van PSV. In de slotfase van de wedstrijd kwamen de Engelsen sterk terug en werd het 2-2. Op het Julianasportpark waren ca. 1.600 toeschouwers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten