zondag 15 november 2015

Programma, uitslagen en doelpuntenmakers 14 en 15 november 2015

wedstrijden zondagvoetbal

RKAVV - *PK1* Westlandia zo. 0-1Angelo Groen. Westlandia heeft 10 wedstrijden op rij gewonnen en loopt 2 punten uit op nr. 2 De Dijk. Verschil nu 7 punten!

CVV Zwervers - VELO zo. 2-2Michiel Draaisma en Yani Bouras. VELO stond halverwege de 2e helft nog 2-0 achter

*PK1* Den Hoorn - De Ster 4-0Dominique da Cruz 2x, Donny Slot en Nick v.d. Bos,
wedstrijden zaterdagvoetbal uitslag doelpuntenmakers

IJsselmeervogels - Excelsior M. 1-1Stephan Kruithof

FC 's-Gravenzande - Neptunus/S. 0-0---

GHC - HVC'10 3-2Mike v.d. Meer en Jesper Warbout (88e min. maakt HVC 2-2. In blessuretijd toch nog verloren)
SC Monster - KMD 1-3(M) e.d. (K) Mitch v.d. Wetering 2x en Jesse de Waard. SC Monster speelde ruim 1 uur met 10 man.
SEV - *P1* Westlandia za. 0-2Danny Bijl en Joost van Schie
VDL - Be Fair 4-1Nick Buuron 2x, Fred van Maaswaal en Collin Pleijsier
DSO - Lyra 2-1Kevin v.d. Velden

Maasdijk - Die Haghe 1-2Kevin v.d. Berg
*P1* Te Werve - MVV'27 2-0---
Naaldwijk - Honselersdijk 3-2(N) Sebastiaan v.d. Berg 2x en Ricardo Siebring (H) Leon de Brabander en Tom van Veen. Na rust wist Naaldwijk een 2-0 achterstand om te buigen in winst. H'dijk speelde toen al wel met 10 man.
Houtwijk - Verburch 1-1Melvin v.d. Zeijden. Ook Verburch speelde een deel van de wedstrijd met 10 man

BMT - Loosduinen 2-6Sam van Poorten 4x, Sander Huijberts en e.d.
Quick Steps - *P1* VELO za. 1-1Torben Halverhout. Eerste puntverlies van VELO

Quintus - MSV'71 2-2(Q) Patrick Krens en Gino Zwirs (M) Herman Janson, en doelman Gerard Dobbe in blessuretijd
Schipluiden - Ariston'803-0Sjoerd Boks, Leon v.d. Zalm en  Bart Boks