maandag 23 februari 2015

Ronald Ermes nieuwe trainer Excelsior M A1


Van de site van de club:
Excelsior M is verheugd te kunnen melden dat Ronald Ermes (33) volgend seizoen de nieuwe trainer van onze A1 wordt. Hij volgt dan Leen Muis op die aangegeven heeft na dit seizoen te stoppen. Ronald, woonachtig in Schiedam, is momenteel assistent trainer van Michel Langerak bij hoofdklasser ASWH.

Als speler is hij geen onbekende in het amateur voetbal: Hij was jarenlang keeper bij o.a. sc Feyenoord, Barendrecht, ASWH (Westlandia zo. red) en het Engelse Grimsby Town FC. In de jeugd kwam hij uit voor o.a. Feyenoord en ADO Den Haag.

Als trainer begon hij zijn loopbaan bij Alphense Boys in de zondag Hoofdklasse. Na twee seizoenen als assistent werkzaam te zijn geweest, stelde de club uit Alphen aan den Rijn hem aan als trainer van de A1. Vorig seizoen trainde Ronald, die in het bezit is van TCII, de A1 van ASWH. Begin dit seizoen startte hij als assistent trainer bij IJsselmeervogels in de Topklasse. Na het vroege ontslag van Hoofdtrainer Dogan Corneille toonde hij zich solidair waarna hij terugkeerde bij ASWH.

In het dagelijkse leven is Ronald werkzaam in Rotterdam bij AKD advocaten en notarissen als senior Credit Controller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten