dinsdag 24 februari 2015

Jeffrey Beukenholdt na 1 seizoen weg bij Fc. Rijnvogels.


Van de site van FC Rijnvogels
Het verblijf van Jeffrey Beukenholdt bij FC Rijvogels blijft beperkt tot één seizoen. Na goed overleg zijn we beide tot de conclusie gekomen dat het beter is dat Jeffrey een andere weg kiest.
Jeffrey was de afgelopen twee seizoen topscoorder van het Westland en zelfs ook van de 1ste klasse zondag. Door het aantrekken van Jeffrey, vorige club was Velo, hoopte FCR de scorende spits te vinden die dit jaar het verschil zou maken.
In de eerste competitiewedstrijd tegen Smitshoek was hij ook direct matchwinnaar. Door een blessure maar ook het feit dat andere spelers zich goed hebben doorontwikkeld heeft Jeffrey nooit echt een basisplaats kunnen afdwingen. Door de komst van Martijn Tjon-A-Noek en Gert Labots lijken zijn kansen op een basisplaats volgend seizoen nog minder groot. Beide zijn van mening dat een ras voetballer als Jeffrey zoveel mogelijk moet spelen. Gelet op zijn neus voor de goal, zijn loop vermogen, en top mentaliteit verwachten wij dat hij bij een andere club een toegevoegde waarde kan zijn.
Wij wensen Jeffrey dan ook succes en geluk in zijn keuze en vervolgstappen.
TC van Fc. Rijnvogels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten