vrijdag 27 februari 2015

Eerste nieuwe aanwinst voor Westlandia zo.


Van de site van de club
Voor het volgend seizoen heeft Westlandia zich verzekerd van de diensten met Remon van Bochoven. De 25-jarige linksbenige spits is de eerste grote aanwinst van de zondagselectie.
Van Bochoven heeft al een behoorlijke staat van dienst. Zijn jeugdopleiding liep hij door bij DSO en Haaglandia waar hij het in de Topklasse met 25 treffers schopte tot clubtopscorer van de Rijswijkers. Zijn prestaties vielen op bij FC Utrecht en Heracles Almelo waar hij op stage was. Uiteindelijk koos hij in 2013 voor Rijnsburgse Boys waar hij in de zaterdag Topklasse speelde. Een nieuwe kans in het betaalde voetbal diende zich een seizoen later aan bij Achilles'29, waar hij in 35 wedstrijden 6 keer doel trof. Aan het begin van het huidige seizoen keerde hij terug bij Haaglandia, na een stage te hebben afgewerkt bij FC Emmen.
Vanaf het nieuwe seizoen is Van Bochoven dus te bewonderen op De Hoge Bomen waar hij herenigd wordt met zijn oud-trainer Edwin Grünholz.

-------------
Manager Voetbalzaken van Haaglandia, John van Kuijeren, laat aan het AD weten not amused te zijn met deze transfer. Hij vraagt zich openlijk af of Westlandia geen jeugdopleiding heeft, want Van Bochoven is al de zoveelste speler die de overstap van Haaglandia naar Westlandia maakt.
-----

Geen opmerkingen:

Een reactie posten